Στα 29 του ο Σακίρι οδεύει ολοταχώς στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» εδώ και καιρό του έχουν διαμηνύσει πως δεν τον υπολογίζουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι η Λιόν με γρήγορες κινήσεις έρχεται να ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία […]

Στα 29 του ο Σακίρι οδεύει ολοταχώς στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» εδώ και καιρό του έχουν διαμηνύσει πως δεν τον υπολογίζουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι η Λιόν με γρήγορες κινήσεις έρχεται να ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων μοιάζει να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Η Λίβερπουλ θα καρπωθεί ένα ποσό που με τα μπόνους θα πλησιάσει στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ελβετός θα υπογράψει 3ετες συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λιόν. Τις επόμενες ώρες ο Σακίρι αναμένεται στη γαλλική πόλη προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως θα ανακοινωθεί από την νέα του ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ