Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ […]

Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ της Ευρώπης από τότε που η ομάδα της Μπουντεσλίγκα τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Αλλά μια ομάδα δείχνει να παίρνει το προβάδισμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι πρόκειται να πολεμήσουν για τον επιθετικό της Ντόρτμουντ Έρλινγκ Χάλαντ τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με την Daily Mail. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον, αν και τα οικονομικά τους ζητήματα ενδέχεται να μην της επιτρέψουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σαν βασικό στόχο την Νορβηγό, αλλά τα οικονομικά της είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, και ειδικά με το νέο Μπερναμπέου ακόμα πιο δύσκολα. Επίσης μην ξεχνάμε  ότι αδυναμία του του Πέρεθ είναι και ο Κιλιάν Μπαπέ, και του Ζιντάν ο Πολ Πογκμπά. Με λίγα μετρητά και με ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της θα το παλέψει, αλλά οι Γερμανοί θέλουν ζεστό χρήμα. 

Erling Braut Haaland: Dortmund's new signing by numbers | UEFA Champions League | UEFA.com

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της MARCA, οι «μπλάνκος» θέλουν αυτό το καλοκαίρι να αποκτήσουν τον 19χρονο Έρλινγκ Χάλαντ και το 2021 να φέρουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Στη Ρεάλ γνωρίζουν τις δυσκολίες αυτού του εγχειρήματος, όμως αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν.

Οι «μερένχες» βλέπουν πως η επένδυση στον Λούκα Γιόβιτς δεν αποδίδει και θέλουν να φέρουν ένα φορ-killer για παρτενέρ του Καρίμ Μπενζεμά και αυτός δεν είναι άλλος από τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο άσος της Ντόρτμουντ είναι επιθετικός περιοχής, ενώ ο Εμπαπέ μπορεί να παίξει και στα άκρα.

Ο Χάλαντ πήγε στη γερμανική ομάδα τον Ιανουάριο και ο ατζέντης του Μίνο Ραιόλα έχει πει οτι θέλει να μείνει ως το 2021. Όμως, το γεγονός πως έχει ωριμάσει πολύ γρήγορα και το γεγονός οτι η ρήτρα του είναι 75 εκατ. Ευρώ αναμένεται να τον φέρουν στη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι.

Όσον αφορά στον Γάλλο άσο δύσκολα θα είναι διαθέσιμος αυτό το καλοκαίρι, όπως ο 19χρονος Νορβηγός, λόγω και των επιπλοκών εξαιτίας του κορονοϊού.

Το συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί λήγει το 2022 και για την ώρα ο 21χρονος άσος δεν έχει δείξει πως επιθυμεί να ανανεώσει, επομένως το 2021 η γαλλική ομάδα θα θελήσει να τον πουλήσει.

Άλλωστε, ο νεαρός άσος έχει εκφράσει τον θαυμασμό του τόσο για τη Ρεάλ όσο και για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ