Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ […]

Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ της Ευρώπης, έχοντας πετύχει 33 γκολ σε 26 αγώνες από τότε που η ομάδα της Μπουντεσλίγκα τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Αλλά μια ομάδα δείχνει να παίρνει το προβάδισμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι πρόκειται να πολεμήσουν για τον επιθετικό της Ντόρτμουντ Έρλινγκ Χάλαντ τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με την Daily Mail. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον, αν και τα οικονομικά τους ζητήματα ενδέχεται να μην της επιτρέψουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σαν βασικό στόχο την Νορβηγό, αλλά τα οικονομικά της είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, και ειδικά με το νέο Μπερναμπέου ακόμα πιο δύσκολα. Επίσης μην ξεχνάμε  ότι αδυναμία του του Πέρεθ είναι και ο Κιλιάν Μπαπέ, και του Ζιντάν ο Πολ Πογκμπά. Με λίγα μετρητά και με ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της θα το παλέψει, αλλά οι Γερμανοί θέλουν ζεστό χρήμα. 

Erling Braut Haaland: Dortmund's new signing by numbers | UEFA Champions League | UEFA.com

Και πάμε στις δύο ομάδες του Σίτι.

Οι ομάδες του Manchester που αγωνίζονται στο Old Trafford το Σάββατο, θαυμάζουν επίσης τον Haaland και μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να τον αποκτήσουν όταν έφυγε από την RB Salzburg για τη Γερμανία.  Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της United ήταν ο δεξιός ακραίος  Jadon Sancho που δεν τα κατάφερε, το καλοκαίρι,  αλλά θέλει να είναι μέσα στο κόλπο για τον Χάλαντ.

Η Ντόρτμουντ δεν έχει καμία ανάγκη να πουλήσει τον κορυφαίο σκόρερ το επόμενο καλοκαιρι δεδομένου ότι η ρήτρα απελευθέρωσής του – που πιστεύεται ότι είναι περίπου 65 εκατομμύρια £ . Ωστόσο, μπορεί να θεωρήσουν ότι το τέλος αυτής της σεζόν ως την καλύτερη στιγμή για να λάβουν την μεγαλύτερη αξία για τον 20χρονο. Και οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ έχουν τεταμένες σχέσεις με τον εκπρόσωπο του Χάλαντ, Μίνο Ραιόλα, αν και ο πατέρας του παίκτη, Alf-Inge, πέρασε τρεις σεζόν στην Σίτι κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Η Μάντσεστερ Σίτι σχεδιάζει  το μέλλον καθώς πλησιάζει η ώρα της αποχώρησης του Σέρτζιο Αγκουέρο  – και σχεδιάζει να δραστηριοποιηθεί στην μεταγραφική αγορά το επόμενο καλοκαίρι. Και ο Νορβηγός είναι βασικός στόχος της, και με την Μπάγερν εκτός, αφού δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται, τότε η ομάδα του Πεπ έχει το προβάδισμα.

https://www.youtube.com/watch?v=Oz9_UCnOEzk

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ