Οι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχαν μια ξεχωριστή και διαφορετική προπόνηση με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Hyundai! Ένα αυτοκίνητο έκανε προπόνηση με τους αστέρες της Τσέλσι και της Ατλέτικο Μαδρίτης! Εκείνοι της Τσέλσι απέκρουαν δεκάδες μπάλες ποδοσφαίρου από τη μηχανή εκτόξευσης που έΑΘΠΛΙπαιρνε ρεύμα από το νέο αμιγώς ηλεκτρικό IONIQ 5. Όσον αφορά εκείνους της Ατλέτικο […]

Οι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχαν μια ξεχωριστή και διαφορετική προπόνηση με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Hyundai!

Ένα αυτοκίνητο έκανε προπόνηση με τους αστέρες της Τσέλσι και της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Εκείνοι της Τσέλσι απέκρουαν δεκάδες μπάλες ποδοσφαίρου από τη μηχανή εκτόξευσης που έΑΘΠΛΙπαιρνε ρεύμα από το νέο αμιγώς ηλεκτρικό IONIQ 5.

Όσον αφορά εκείνους της Ατλέτικο Μαδρίτης, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ηλεκτρικοί διάδρομοι συνδέθηκαν με το IONIQ 5, όπου λόγω της έξυπνης τεχνολογίας Vehicle-to-Load (V2L), δόθηκε η δυνατότητα να γίνουν οι ασκήσεις τους στον εξωτερικό χώρο του προπονητικού κέντρου του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Τσελσι, Αθπλικουέτα, ο Έντουαρντ Μέντι, ο αμυντικός Μπεν Τσίλγουελ και ο Ολιβιέ Ζιρού, συμμετείχαν στην ξεχωριστή προπόνηση.

Την Ατλέτικο «εκπροσώπησαν» οι Λουίζ Σουάρες, Ζαν Όμπλακ, Μάρκος Γιορέντε.

Δείτε βίντεο παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=dpfV6DKNPFc

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ