Ελληνίδα καλλονή είναι η “δόγισσα” της Βενετίας! Εντάξει. Αν όχι όλης, τουλάχιστον της Βενέτσια, της ομάδας της πανέμορφης πόλης. Μετά από ταλαιπωρία ετών, πτωχεύσεις, αλλαγές ονομασίας (άρα και ΑΦΜ -τι νομίζατε; Ελληνική “πατέντα” είναι μόνο, αυτό;), η Βενέτσια επέστρεψε στη Serie A. Ως Βενέτσια, κιόλας. Μέσα σε πέντε χρόνια, ανέβηκε τέσσερις κατηγορίες μέχρι την κορυφαία. […]

Ελληνίδα καλλονή είναι η “δόγισσα” της Βενετίας! Εντάξει. Αν όχι όλης, τουλάχιστον της Βενέτσια, της ομάδας της πανέμορφης πόλης. Μετά από ταλαιπωρία ετών, πτωχεύσεις, αλλαγές ονομασίας (άρα και ΑΦΜ -τι νομίζατε; Ελληνική “πατέντα” είναι μόνο, αυτό;), η Βενέτσια επέστρεψε στη Serie A. Ως Βενέτσια, κιόλας.

Μέσα σε πέντε χρόνια, ανέβηκε τέσσερις κατηγορίες μέχρι την κορυφαία. Το γιόρτασε, πώς αλλιώς; Με “γονδολάδα” στα κανάλια της πόλης, φυσικά!

Σειρά τώρα, είχε η παρουσίαση της νέας της φανέλλας, στα “μεγάλα” σαλόνια. Και για να την αναδείξει, η ομάδα, αλλά και η Kappa που τη δημιούργησε, επέλεξε μια Ελληνίδα καλλονή. Την Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου.

Η πανέμορφη Θεοπίστη φωτογραφήθηκε με τη νέα εμφάνιση της Βενέτσια, επίσης, φυσικά, στα κανάλια της πόλης, αλλά και σε ένα από τα πολλά ιστορικά κτίρια της εποχής των Δόγηδων:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Théo (@theopisti_p)

Η Θεοπίστη έκλεψε την παράσταση και κατά τη φωτογράφιση και, με μια ματιά στο λογαριασμό της στο Instagram είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς γιατί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Théo (@theopisti_p)


Μακάρι η ομορφιά της να φέρει και γούρι στη Βενέτσια. Η ομάδα, αν και με μεγάλη ιστορία, έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Η επιστροφή της στη Serie A, ελπίζουν στο σύλλογο ότι δε θα είναι σύντομη, αλλά με διάρκεια και καλές εμφανίσεις. Στο γήπεδο. Διότι σε εμφανίσεις, όπως λέμε “φανέλα”, όντως σκίζει. Ελέω, φυσικά και “δόγισσας” Θεοπίστης…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ