Ο Ελσίντ Χισάι θέλησε να συστηθεί στους νέους συμπαίκτες του στην Λάτσιο τραγουδώντας το “Bella Ciao” και προκάλεσε την οργή μερίδας οπαδών της με ακροδεξιές πολιτικές πεποιθήσεις, που ανέβασαν μέχρι και πανό υπέρ του φασισμού σε γέφυρα της Ρώμης. Όλα άρχισαν όταν το νέο απόκτημα των λατσιάλι (έμεινε ελεύθερος από την Νάπολι) Ελσίντ Χισάι θέλησε […]

Ο Ελσίντ Χισάι θέλησε να συστηθεί στους νέους συμπαίκτες του στην Λάτσιο τραγουδώντας το “Bella Ciao” και προκάλεσε την οργή μερίδας οπαδών της με ακροδεξιές πολιτικές πεποιθήσεις, που ανέβασαν μέχρι και πανό υπέρ του φασισμού σε γέφυρα της Ρώμης.

Όλα άρχισαν όταν το νέο απόκτημα των λατσιάλι (έμεινε ελεύθερος από την Νάπολι) Ελσίντ Χισάι θέλησε να “συστηθεί” στους νέους συμπαίκτες του. (όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις) επιλέγοντας να τραγουδήσει το “Bella Ciao”. Ενα διάσημο τραγούδι που στην Ιταλία θεωρείται ο ύμνος των Παρτιζάνων. Που πολέμησαν το φασιστικό καθεστώς του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι. Στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’40 . Στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ