Η φετινή Τότεναμ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Και το μήνυμα το στέλνει κάθε αγωνιστική. Η Τότεναμ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στην Premier League, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Άρσεναλ, σ ένα αγώνα που ήταν αφεντικό από την αρχή. Το ήθελε το τρίποντο και το πήρε η ομάδα του Μουρίνιο και η […]

Η φετινή Τότεναμ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Και το μήνυμα το στέλνει κάθε αγωνιστική. Η Τότεναμ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στην Premier League, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Άρσεναλ, σ ένα αγώνα που ήταν αφεντικό από την αρχή. Το ήθελε το τρίποντο και το πήρε η ομάδα του Μουρίνιο και η κορυφή είναι δικιά της την 11η αγωνιστική.

Η Τότεναμ μετά από αρκετά χρόνια είναι στα… μονοπάτια της κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μουρίνιο με τα δικά του χαρακτηριστικά αλλά για πρώτη φορά χωρίς να προκαλέσει μεταγραφικά κάνει αθόρυβα την δουλειά του.  Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός που μπορεί με την διαχείρισή και την εμπειρία του να γράψει ιστορία. Η Τότεναμ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και στόχος του να την κρατήσει…πρώτη στη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών. 

Ο Σον έφτασε τα 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν με την Τότεναμ, και μαζί με τον Χάρι Κέιν αποτελούν το κλειδί στην επίθεση της Τότεναμ. Ο Χιουνγκ-Μιν Σον έχει δημιουργήσει μαζί με τον Χάρι Κέιν ένα τρομακτικό δίδυμο στην Premier League. Μιλάμε για τέλεια συνεργασία μεταξύ Κέιν και Σον την φετινή χρονιά, κάτι που το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι της Τότεναμ. Κέιν και Σον πλέον βρίσκονται με κλειστά μάτια. Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι παπάδες που κάνουν σε κάθε αγώνα της Τότεναμ. Και ο Μουρίνιο απολαμβάνει τους καρπούς και της δικής του συμβολής στο φονικό αυτό δίδυμο.

Ο Νοτιοκορεάτης έφτιαξε μόνος του ένα αριστούργημα, σκόραρε με αδιανόητο «curler» στην κίνησή του από τα αριστερά, έχοντας ξεκινήσει την κούρσα πίσω από το κέντρο. H ασίστ του Κέιν μέτρησε κανονικά, ανεβάζοντάς τους ένα γκολ πιο ψηλά προς το απόλυτο δίδυμο στην ιστορία της Premier League. Με το 30ο γκολ από την συνεργασία τους και 10ο τη φετινή σεζόν (8 γκολ ο Σον, 2 ο Κέιν), απέχουν μόλις 6 από το δίδυμο των Λάμπαρντ-Ντρογκμπά.

Ταυτόχρονα, ο Νοτιοκορεάτης έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των Σπερς που βάζει πάνω από δέκα γκολ σε 5 συνεχόμενές χρονιές, μετά τον Χάρι Κέιν και παλαιότερα, τον Ρόμπι Κιν.

Αδιανόητη εμφάνιση για τους γηπεδούχους, από τον Δανό μέσο, Χόιμπιεργκ, έξαλλα πανηγύρισε στο φινάλε ο Special One.

Στην συνέχεια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σειρά πήρε ο Κέιν και έγραψε το 2-0, και έφερε την Τότεναμ ακόμα πιο κοντά στην νίκη. Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, και μεγάλωσε τις γκρίνιες στην ομάδα του Αρτέτα, αλλά και ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον τίτλο για την αρμάδα του Μουρίνιο.

Επιπροσθέτως, συνεχίστηκε η εξαιρετική παράδοση του Μουρίνιο κόντρα στην Άρσεναλ, από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας (7-4-0)!

https://twitter.com/noob_fcb/status/1335634328789848066

https://twitter.com/LyndioSport/status/1335650735841812481

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ