Οι ποδοσφαιριστές της Toronto FC ήρθαν αντιμέτωποι με έναν… συμπαίκτη επιπλέον, καθώς ένας αλιγάτορας είπε να συμμετάσχει στην προπόνηση. Απίστευτο θέαμα για τους παίκτες της ομάδας του Καναδά. Καθώς, την ώρα που έκαναν την προπόνησή τους, είδαν έναν τεράστιο αλιγάτορα, ο οποίος έκανε τη βόλτα του! Προφανώς, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση, με κάποιους απ’ […]

Οι ποδοσφαιριστές της Toronto FC ήρθαν αντιμέτωποι με έναν… συμπαίκτη επιπλέον, καθώς ένας αλιγάτορας είπε να συμμετάσχει στην προπόνηση.

Απίστευτο θέαμα για τους παίκτες της ομάδας του Καναδά. Καθώς, την ώρα που έκαναν την προπόνησή τους, είδαν έναν τεράστιο αλιγάτορα, ο οποίος έκανε τη βόλτα του!

Προφανώς, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση, με κάποιους απ’ τους παίκτες να τρέχουν να σωθούν. Έτρεξαν πανικόβλητοι, ενώ άλλοι ήταν πιο… ήρεμοι. Μακριά κι αγαπημένοι από το μεγαλόσωμο ερπετό.

Ο προπονητής της Toronto FC, Κρις Άρμας δήλωσε σχετικά πως «ήταν ένας ωραίος τρόπος να ξεκινήσει η προπόνηση». Ελπίζουμε να μην το κάνει συνήθειο και να τον… φέρνει στα καψώνια!

Δείτε βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ