Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παρουσιάστηκε ευδιάθετος σε δηλώσεις του, κάνοντας χαβαλέ με δημοσιογράφο! Είναι ένας θεούλης ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Μπορεί να είναι επαγγελματίας, καθώς κάθεται στον πάγκο ενός από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον πλανήτη. Όμως, δεν παύει να είναι κι άνθρωπος που κάνει χαβαλέ! Και αυτό το κατάλαβαν άπαντες, […]

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παρουσιάστηκε ευδιάθετος σε δηλώσεις του, κάνοντας χαβαλέ με δημοσιογράφο!

Είναι ένας θεούλης ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Μπορεί να είναι επαγγελματίας, καθώς κάθεται στον πάγκο ενός από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον πλανήτη. Όμως, δεν παύει να είναι κι άνθρωπος που κάνει χαβαλέ!

Και αυτό το κατάλαβαν άπαντες, μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ, με τον Κλοπ να έχει ξαναβρεί το χιούμορ του και τη διάθεσή του.

Πριν την αναμέτρηση της Λίβερπουλ επί της Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League, ένας δημοσιογράφος του έκανε μια ερώτηση.

Η ερώτηση αφορούσε για το αν θα ήθελε να του απευθυνθεί στα ισπανικά ή στα αγγλικά! Με τον Γερμανό τεχνικό να εκπλήσσει με την απάντησή του. Είπε χαρακτηριστικά: «Στα ισπανικά θα το καταλάβω μόνο αν είναι να… μου παραγγείλεις μπύρα!».

Με τον ίδιο να γελάει. Απλά απολαυστικός…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ