Με τον χειρότερο τρόπο έφυγε το 2020 για τον βετεράνο άσο της Μπαρτσελόνα που μετά από ατύχημα, έκανε επέμβαση σε κλινική του Βαγαιδολίδ και έπεσε σε κώμα που παραμένει μέχρι και τώρα. COMUNICADO SOBRE EL ESTADO DE EUSEBIO SACRISTÁN pic.twitter.com/ujDYuqfS0Y — Fundación Eusebio Sacristán (@ESFundacion) December 31, 2020 Δύσκολες στιγμές για τον 56χρονο Ισπανό προπονητή, […]

Με τον χειρότερο τρόπο έφυγε το 2020 για τον βετεράνο άσο της Μπαρτσελόνα που μετά από ατύχημα, έκανε επέμβαση σε κλινική του Βαγαιδολίδ και έπεσε σε κώμα που παραμένει μέχρι και τώρα.

Δύσκολες στιγμές για τον 56χρονο Ισπανό προπονητή, Εουσέμπιο Σακριστάν, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (30/12) είχε πτώση που του προκάλεσε κρανιοεγκεφαλική βλάβη.

Έτσι, την τελευταία ημέρα του 2020 υποχρεώθηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, μετά την οποία παραμένει σε κώμα σε κλινική του Βαγιαδολίδ. Η κατάστασή του παραμένει σταθερή σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Ως ποδοσφαιριστής, φόρεσε τη φανέλα της Βαγιαδολίδ (1983-87, 1997-02), της Ατλέτικο Μαδρίτης (1987-88), της Μπάρτσα (1988-95) και της Θέλτα (1995-97), ενώ χρίστηκε 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ως προπονητής εργάστηκε στη Θέλτα, τη Σοσιεδάδ και τη Ζιρόνα, αλλά και ως βοηθός στη Μπαρτσελόνα.

Σήμερα το Ίδρυμα Eusebio Sacristán σε ένα tweet, ενημέρωσε ότι η κατάσταση της υγείας του Σακριστάν που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βαγιαδολίδ, παραμένει σταθερή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ