Οι Ροσονέρι, όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ή άδειες, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Μιλανέλο. Ηταν η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν και είναι, παράλληλα, η μέρα που υπάρχουν μεταγραφικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, είναι η μέρα που η Μίλαν συμφώνησε με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ζιρού. Το όνομα του Γάλλου φορ ήρθε στο […]

Οι Ροσονέρι, όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ή άδειες, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Μιλανέλο. Ηταν η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν και είναι, παράλληλα, η μέρα που υπάρχουν μεταγραφικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, είναι η μέρα που η Μίλαν συμφώνησε με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ζιρού. Το όνομα του Γάλλου φορ ήρθε στο προσκήνιο για τους Μιλανέζους πριν λίγους μήνες και τελικά θα φορέσει τη φανέλα τους.

Αυτό, φυσικά, θα είναι 100% δεδομένο όταν υπογράψει και ανακοινωθεί. Προς το παρόν, όμως, είναι δεδομένη η συμφωνία των δύο ομάδων. Οπως μετέδωσε το Sky Italia, οι Ροσονέρι θα δώσουν ένα εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους, ενώ προβλέπεται άλλο ένα ως μπόνους. Αυτό, όμως, θα καταβληθεί αν ο Ζιρού πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Οσο για τον 34χρονο φορ, έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό για διετές συμβόλαιο.

Υπέγραψε με μείωση ο Τονάλι


Από εκεί και πέρα, η Μίλαν έκλεισε και το θέμα του Τονάλι. Οι Ροσονέρι είχαν ως δανεικό τον νεαρό Ιταλό χαφ από τη Μπρέσια, από την οποία ζήτησαν να ρίξει κι άλλο το ποσό που είχε συμφωνηθεί. Επιθυμία που έγινε πραγματικότητα, με τον Τονάλι παράλληλα να ρίχνει κι αυτός το δικό του ποσό. Αυτό, δηλαδή, στο οποίο είχε συμφωνήσει πέρυσι με τους Μιλανέζους. Ετσι, η Μίλαν κατάφερε να ολοκληρώσει το deal, με τον Ιταλό μέσο να υπογράφει ως το 2026.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ