Στις 27 Ιουλίου έκλεισε τα 38 του, ο Γκόραν Πάντεφ. Περισσότερα από τα μισά, τα έχει περάσει στην Ιταλία. Ε, τι είναι ένας ακόμη χρόνο; Το πήρε απόφαση και θα αγωνιστεί στη Τζένοα για μια ακόμη σεζόν. Και… βλέπουμε. Ο Σκοπιανός Πάντεφ, έζησε και την εμπειρία του Euro, με την εθνική του ομάδα (σκόραρε και […]

Στις 27 Ιουλίου έκλεισε τα 38 του, ο Γκόραν Πάντεφ. Περισσότερα από τα μισά, τα έχει περάσει στην Ιταλία. Ε, τι είναι ένας ακόμη χρόνο; Το πήρε απόφαση και θα αγωνιστεί στη Τζένοα για μια ακόμη σεζόν. Και… βλέπουμε.

Ο Σκοπιανός Πάντεφ, έζησε και την εμπειρία του Euro, με την εθνική του ομάδα (σκόραρε και κατά της Αυστρίας), μοιάζει ωστόσο, ακούραστος. Η ανανέωση του συμβολαίου του με τη Τζένοα για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη, αναμένεται, έτσι, να ανακοινωθεί άμεσα.

Ο Πάντεφ έχει παίξει στη χώρα του για μόλις ένα χρόνο. Από το 2001, όταν και αποκτήθηκε από την Ίντερ, πατρίδα του είναι, πρακτικώς, η Ιταλία. Με εξαίρεση μια χρονιά στη Γαλατασαράι, το 2014-15, είναι… italiano vero. Έχει περάσει εκτός από Ίντερ και από τις Σπέτσια, Ανκόνα, Λάτσιο και Νάπολι, πριν βρει λιμάνι στη Τζένοα, το 2015.

Συνολικά, στην Ιταλία, ο Βορειομακεδόνας επιθετικός έχει 496 συμμετοχές και 102 γκολ με όλες τις πιο πάνω ομάδες. Τα 28 απ’ αυτά, τα έχει πετύχει με τη Τζένοα, σε 156 εμφανίσεις.

Με τα Σκόπια έχει 122 συμμετοχές και 38 γκολ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ