Για να μην νομίζεται ότι μόνο εδώ γίνονται τέτοια περίεργα, και στην Πορτογαλία δεν πάνε πίσω. Σοβαρός ο τραυματισμός, και μπαίνει το ασθενοφόρο, για να γίνει γρήγορα η μεταφορά του ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο. Αλλά το ασθενοφόρο χρειάστηκε σπρώξιμο.  Οι παίκτες της Μπράγκα και της Πόρτο αναγκάστηκαν να σπρώξουν το ασθενοφόρο για να βγει από τον […]

Για να μην νομίζεται ότι μόνο εδώ γίνονται τέτοια περίεργα, και στην Πορτογαλία δεν πάνε πίσω. Σοβαρός ο τραυματισμός, και μπαίνει το ασθενοφόρο, για να γίνει γρήγορα η μεταφορά του ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο. Αλλά το ασθενοφόρο χρειάστηκε σπρώξιμο. 

Οι παίκτες της Μπράγκα και της Πόρτο αναγκάστηκαν να σπρώξουν το ασθενοφόρο για να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, όπου είχε μπει για να πάρει τον τραυματία Νταβίντ Κάρμο.

Ένα κωμικοτραγικό σκηνικό έλαβε χώρα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, Μπράγκα – Πόρτο, την Τετάρτη το βράδυ.

Γύρω στο 70’ του αγώνα, με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, ο Νταβίντ Κάρμο της Μπράγκα τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο.

O άτυχος Πορτογάλος στόπερ χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και για τον λόγο αυτό μπήκε το ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν όμως το όχημα προσπάθησε να αποχωρήσει, υπέστη βλάβη.

Έτσι, οι παίκτες των δυο ομάδων αναγκάστηκαν να σπρώξουν το ασθενοφόρο προκειμένου να βγει από το γήπεδο.

​Στη φάση του τραυματισμού του Κάρμο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Λουίς Ντίαζ ενώ προς το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Ουρίμπε, με την Πόρτο να ολοκληρώνει το ματς με 9 παίκτες και την Μπράγκα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ