Ο Χάλαντ θέλει να πρωταγωνιστεί και να κάνει ρεκόρ είτε δικά του, είτε με την ομάδα του. Αλλά τί γίνεται όταν η ομάδα που είναι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Γιατί κακά τα ψέματα αυτή η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική για τον τίτλο, και ούτε καν για τις θέσεις του Champions League. Τα […]

Ο Χάλαντ θέλει να πρωταγωνιστεί και να κάνει ρεκόρ είτε δικά του, είτε με την ομάδα του. Αλλά τί γίνεται όταν η ομάδα που είναι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Γιατί κακά τα ψέματα αυτή η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική για τον τίτλο, και ούτε καν για τις θέσεις του Champions League. Τα βλέπει ο Έρλινγκ και  τα νεύρα του τσατάλια. Κάτι που το είδαμε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα από την Γκλάντμπαχ. Ήρεμα Έρλινγκ. Έχεις μπροστά μεταγραφές ακόμα….

Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ της Ευρώπης, και ειδικά από τότε που η ομάδα της Μπουντεσλίγκα τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε 11 παιχνίδια 14 γκολ ο απολογισμός του στην φετινή Μπουντεσλίγκα

Η Γκλάντμπαχ υποδέχτηκε τη Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της τέταρτης θέσης στη Μπουντσελίγκα. Σε ένα παιχνίδι με έξι γκολ, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος με το θριαμβευτικό 4-2. Ο Ελβέντι με κεφαλιά έδωσε στο 11ο προβάδισμα στους γηπεδούχους και ο ίδιος ισοφάρισε εξ επαφής στο 32ο. Ο Χάαλαντ στο 22ο και στο 28ο έφερε το παιχνίδι στο 1-2 με τα γκολ που πέτυχε, κάνοντας την πρώτη ανατροπή. Αλλά δεν μπορούσε μόνος του και τελικά ο Μπενσεμπαϊνί στο 49ο έβαλε ξανά τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ και ο Τιράμ στο 78ο έδωσε τη χαριστική βολή, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη ανατροπή στο σκορ και κάνοντας το τελικό 4-2.

Μετά τον αγώνα ο Χάλαντ ήταν κυριολεκτικά εκτός εαυτού και η Μπουντεσλίγκα, μάλιστα, έκοψε μέρος των δηλώσεων του Νορβηγού

“Είμαι τόσο τσαντισμένος. Δεν έχεις ιδέα πόσο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Σε μία εβδομάδα έχουμε ένα νέο παιχνίδι. Πρέπει να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι γιατί είναι απαίσιο να χάνεις”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ