Χτύπημα… hurricane έρχεται στο Μάνστεστερ, αλλά όχι… καιρικό.Μεταγραφικός θα είναι ο τυφώνας. Και όχι σε μία λέξη, αλλά σε δύο: Harry Kane! Οπως όλα δείχνουν, η Σίτι κάνει το μεγάλο deal και κλείνει τον 27χρονο γκολτζή της Τότεναμ με 187.000.000 ευρώ! Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι και ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι και -φυσικά- […]

Χτύπημα… hurricane έρχεται στο Μάνστεστερ, αλλά όχι… καιρικό.Μεταγραφικός θα είναι ο τυφώνας. Και όχι σε μία λέξη, αλλά σε δύο: Harry Kane! Οπως όλα δείχνουν, η Σίτι κάνει το μεγάλο deal και κλείνει τον 27χρονο γκολτζή της Τότεναμ με 187.000.000 ευρώ! Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι και ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι και -φυσικά- και ο παίκτης έχουν πει το ΟΚ.

Και λέμε “φυσικά”, διότι ο Κέιν, στην ποδοσφαιρική ακμή του, πάει σε ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους κάθε χρονιά. Και, επιπλέον, θα πληρώνεται και 470.000 ευρώ… τη βδομάδα γι’ αυτό. Από πλευράς της. η Τότεναμ βάζει ένα πολύ μεγάλο ποσό στα ταμεία της, ενώ ίσως αποκομίσει κι άλλο ένα όφελος.

Και ο Γκαμπριέλ Χεσούς στο deal;

Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, ως αντάλλαγμα για την απώλεια του Κέιν, θα πάρει από τη Σίτι τον Γκαμπριέλ Ζεσούς! Αν και στη Σίτι έπαιζε συνήθως αλλαγή του Σέρχιο Αγουέρο, ο 24χρονος Βραζιλιάνος έχει πετύχει 50 γκολ σε 131 αγώνες. Παρότι ο Κέιν αποτελεί έμβλημα της ομάδας, ο Ζεσούς ως βασικός, μπορεί, λοιπόν, να κάνει σπουδαία πράγματα  στην Τότεναμ.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι αν ο παίκτης θα αγοραστεί ή θα δοθεί δανεικός από τη Σίτι. Οι “Πολίτες” ξόδεψαν 80.000.000 για να πάρουν τον Ζεσούς στα 20 του από την Παλμέιρας. Είναι μάλλον δύσκολο να τον πουλήσουν. Κι ακόμη πιο δύσκολο να τον παραχωρήσουν ως αντάλλαγμα, ανεβάζοντας το κόστος της μεταφραφής του Κέιν σε πάνω από 240.000.000. Άρα μάλλον μιλάμε για δανεισμό.

Ο άνθρωπος-γκολ των “σπηρουνιών”

Όπως και να ‘χει, μετά από οκτώ χρόνια σερί ο παίκτης-σήμα κατατεθέν της Τότεναμ, αλλάζει σελίδα. Πριν από τη σεζόν 2013-14, τα “σπηρούνια” τον είχαν δανείσει σε Λέϊτον Όριεντ, Μίλγουολ, Νόργουιτς και Λέστερ. Στη συνέχεια όμως, αποτέλεσε αναντικατάστατο παίκτη της. Πέτυχε μαζί της 221 γκολ σε 336 ματς! (Συνολικά 237 σε 401 αγώνες με αγγλικές ομάδας).

Είναι αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας με την οποία μετράει 61 συμμετοχές και 38 γκολ. Η ικανότητά του στο σκοράρισμα είναι παροιμιώδης, αλλά. αν χρειαστεί μπορεί και να γίνει επιτελικός χαφ. Από το 2019 είναι και ιππότης του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. (Βέβαια, ότι πολύ συχνά γκρεμοτσακίζει με “σκαμνάκι” τους αντίπαλους αμυντικούς δεν είναι και πολύ ιπποτικό, αλλά λέμε τώρα…)

https://www.youtube.com/watch?v=AUTVzV2hzxY

Η απόκτησή του προσθέτει στη Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνον έναν “γκολτζή” ολκής, αλλά και λίγη ακόμη αίγλη. Όχι ότι της λείπει τέτοια, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Αλλά… χορταίνεται η αίγλη;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ