Ένα γνήσιο τέκνο του Λίβερπουλ. “Νιώθει” από την ομάδα, θέλει σαν τρελός να παίζει στο Άνφιλντ! Εκανε τρομερή σεζόν πέρυσι στην Μπλάκμπερν στην Τσάμπιονσιπ και τώρα που επέστρεψε διεκδικεί μια θέση στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ. Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο φιλικό με τους Βάσκους ήταν εκ των κορυφαίων. Είχε δοκάρι σε τρομερό αριστερό […]

Ένα γνήσιο τέκνο του Λίβερπουλ. “Νιώθει” από την ομάδα, θέλει σαν τρελός να παίζει στο Άνφιλντ! Εκανε τρομερή σεζόν πέρυσι στην Μπλάκμπερν στην Τσάμπιονσιπ και τώρα που επέστρεψε διεκδικεί μια θέση στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο φιλικό με τους Βάσκους ήταν εκ των κορυφαίων. Είχε δοκάρι σε τρομερό αριστερό σουτ που έκανε με πολύ φάλτσο πατώντας περιοχή από πλάγια δεξιά, ενώ, στο φινάλε, έδειξε γιατί έχει εξαιρετική σχέση με τον κόσμο.

Έφυγε τελευταίος από τον αγωνιστικό χώρο. Χειροκροτώντας τους οπαδούς που είχαν βρεθεί στις εξέδρες και προτού κατευθυνθεί στ’ αποδυτήρια χάρισε και τα παπούτσια του, κερδίζοντας τις επευφημίες όλων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ