Ο αγώνας με την Κροτόνε προσφερόταν για αντίδραση της Γιουβέντους και την αξιοποίησε μεν, αλλά αλλά ξανά νέα απώλεια βαθμών δε σήμερα. Οι απουσίες στοίχισαν και η Βερόνα έκοψε βαθμούς από την ομάδα του Πίρλο, και η υπόθεση τίτλος γίνεται πολύ γκρίζα υπόθεση. Και στον πρώτο γύρο τον είχε πληγώσει η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς […]

Ο αγώνας με την Κροτόνε προσφερόταν για αντίδραση της Γιουβέντους και την αξιοποίησε μεν, αλλά αλλά ξανά νέα απώλεια βαθμών δε σήμερα. Οι απουσίες στοίχισαν και η Βερόνα έκοψε βαθμούς από την ομάδα του Πίρλο, και η υπόθεση τίτλος γίνεται πολύ γκρίζα υπόθεση. Και στον πρώτο γύρο τον είχε πληγώσει η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς που είχε αποσπάσει ισοπαλία στο Τορίνο (1-1).

Μπορεί πριν τον αγώνα να είχε δηλώσει ο Πιρλο ότι βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, και αυτό περνάει από την Βερόνα. Αλλά οι απουσίες των Πάουλο Ντιμπάλα, Αλβαρο Μοράτα, Λεονάρντο Μπονούτσι, Τζόρτζιο Κιελίνι, Αρτούρ Μέλο, Χουάν Κουαδράδο, Ντανίλο, έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Βερόνα – Γιουβέντους 1 – 1

Η Βερόνα την ισοφάρισε στο 77’ (1-1) και πλέον, η Ίντερ έχει την ευκαιρία να της ξεφύγει με +10, έστω και με ματς περισσότερο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάλευε και απόψε μόνος να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά» για τη Γιουβέντους, την έφερε μπροστά στο σκορ «Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι» απέναντι στη Βερόνα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, αλλά δεν μπορούσε να νικήσει μόνος του…

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοπαλία (1-1) και θα μπορούσαν κάλλιστα και στη νίκη, καθώς είχαν δύο δοκάρια και ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, ειδικά από τη στιγμή που ισοφάρισαν και ύστερα.

Ύστερα από ένα «λευκό» πρώτο ημίχρονο, ο Πορτογάλος άσος των «μπιανκονέρι» βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα του Σιλβέστρι στο 49ο λεπτό, με το 19ο φετινό γκολ του σε 20 αγώνες πρωταθλήματος, σκοράροντας και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει.

Κι ενώ η ομάδα του φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι, στο 77΄ ήρθε η ψυχρολουσία για τους παίκτες του Πίρλο, όταν στη σέντρα του Λάζοβιτς ο υψηλόσωμος Μπαράκ νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον κατά συνθήκη στόπερ Σάντρο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Γιουβέντους έχει 46 βαθμούς και είναι στο -7 από την πρωτοπόρο Ίντερ, ενώ η Βερόνα έφτασε τη Σασουόλο στην όγδοη θέση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ