Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο νεαρός Νορβηγός που είναι σίγουρα ένας απο τους καλύτερους παστελωτές παγκοσμίος και ας είναι μόλις 20 χρονών. Το πρωί τον βράβευσαν ως Golden Boy award 2020, για όλα τα θαυμαστά έργα του, και το βράδυ πηγαίνει στο Golden Boy award και ρίχνει μια τεσσάρα ξεγυρισμένη στην Χέρτα, στην νίκη της ομάδας […]

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο νεαρός Νορβηγός που είναι σίγουρα ένας απο τους καλύτερους παστελωτές παγκοσμίος και ας είναι μόλις 20 χρονών. Το πρωί τον βράβευσαν ως Golden Boy award 2020, για όλα τα θαυμαστά έργα του, και το βράδυ πηγαίνει στο Golden Boy award και ρίχνει μια τεσσάρα ξεγυρισμένη στην Χέρτα, στην νίκη της ομάδας του με 5-2. Υποκλινόμαστε μεγάλε Έρλινγκ Χάλαντ.

Τα σπάει σε Μπουντεσλίγκα και στο Τσάμπιονς λιγκ που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ για νεαρό ποδοσφαιριστή. 

Έρλινγκ τα πήρες όλα και έφυγες. Σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει να προκαλεί με τις επιδόσεις του, όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο νεαρός επιθετικός της Ντόρτμουντ παρουσιάζεται χρόνο με το χρόνο και πιο δυνατός, και σίγουρα άξιζε να πάρει την βράβευση του Golden Boy award. Γιατί είναι μόλις 20 ετών. Αλλά έχει καταφέρει ήδη τόσα πολλα!

48 γκολ σε 41 αγώνες την περίοδο 2019-20.
10 γκολ στα πρώτα 8 παιχνίδια του στο Champions League
31 γκολ σε  30 αγώνες με την Μπορούσια Ντόρτμουντ
Είναι ο πιο γρήγορος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας πετύχει δώδεκα γκολ σε δέκα αγώνες. Άφησε πίσω του Χάρι Κέιν, Σάντιο Μανέ και Πίπο Ινζάγκι, και μάλιστα με 3 γκολ διαφορά. Όταν ο Μέσι χρειάστηκε 25 αγώνες και ο Ρονάλντο 47! Και συνεχίζει καυτός …πολύ καυτός!
.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ