Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ δε σταματά να βελτιώνεται. Μάλιστα, ο ίδιος έχει τελειοποιήσει τις κινήσεις του, με αποκορύφωμα την «διπλή κίνηση», όπως μπορείτε να δείτε. Η Ντόρτμουντ σκόραρε δύο τέρματα επί της Μπάγερν Μονάχου, με τον «συνήθη ύποπτο», Έρλινγκ Χάαλαντ. Όμως, εν τέλει δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιον βαθμό, καθώς η ομάδα του […]

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ δε σταματά να βελτιώνεται. Μάλιστα, ο ίδιος έχει τελειοποιήσει τις κινήσεις του, με αποκορύφωμα την «διπλή κίνηση», όπως μπορείτε να δείτε.

Η Ντόρτμουντ σκόραρε δύο τέρματα επί της Μπάγερν Μονάχου, με τον «συνήθη ύποπτο», Έρλινγκ Χάαλαντ. Όμως, εν τέλει δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιον βαθμό, καθώς η ομάδα του Μονάχου κέρδισαν με 4-2.

Μια νίκη που είχε την υπογραφή του Πολωνού αστέρα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε τρία τέρματα.

Όμως, και ο Νορβηγός παίκτης δεν πηγαίνει πίσω. Κάθε άλλο. Σκοράρει ασταμάτητα. Άλλωστε, σε 46 αναμετρήσεις, έχει πετύχει 45 (!) γκολ και 11 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο Γερμανικό πρωτάθλημα της Bundesliga για φέτος, έχει πετύχει 19 τέρματα και 29 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο μόνος που βρίσκεται από πάνω του, είναι ο προαναφερθείς, Λεβαντόφσκι. Ο «θρύλος» της Μπάγερν Μονάχου

Ο Λεβαντόφσκι έχει σκοράρει 31 φορές φέτος και 39 σε όλες τις διοργανώσεις. Οπλοπολυβόλα και οι δύο παίκτες πάντως.

Η «διπλή κίνηση» που έχει τελειοποιήσει ο Χάαλαντ

Ο Νορβηγός φορ πρόκειται για ένα κανονικό θωρηκτό, το οποίο τρομάζει κάθε αντίπαλη άμυνα. Ο ίδιος διαθέτει μια εξαιρετική σωματοδομή, αλλά σε συνδυασμό με την ταχύτητά του, τον κάνουν φόβητρο.

Είναι το λεγόμενο, σύγχρονο φορ. Όμως, πέραν αυτών δεν παύει να είναι κι ένας ευφυής παίκτης.

Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ικανότητα του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ποια είναι αυτή;

Η «διπλή κίνηση», με την οποία μπερδεύει κάπως τον αντίπαλο αμυντικό. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που η μπάλα βρίσκεται στα πλάγια. Και στη συνέχεια ο Χάαλαντ θέλει να βρεθεί σε ευνοϊκή θέση για γκολ.

Όπως θα δείτε, ο ίδιος κάνει πρώτα μια κίνηση προς την αντίθετη μεριά, απ’ αυτή που εν τέλει θα κινηθεί, ώστε ο αντίπαλος να χάσει την ισορροπία του.

Βέβαια, αυτό το μικρό βηματάκι είναι υπεραρκετό για να δώσει στον ίδιο το πλεονέκτημα που θέλει, ώστε να πάρει την μπάλα και να πάει αφύλακτος προς την περιοχή.

Έτσι άλλωστε… βγάζει το ψωμί του, σκοράροντας εύκολα τέρματα από κοντινή απόσταση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ