Η Ντόρτμουντ γνώριζε ότι αν ήθελε να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει. Αν και παραμένουν στην τέταρτη θέση, οι Βεστφαλοί με τη νίκη αυτή μείωσαν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά που τους χωρίζει από τη Μπάγερν και επανέρχονται στη μάχη του τίτλου. Οι Βεστφαλοί, οι οποίοι κυριάρχησαν απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο και […]

Η Ντόρτμουντ γνώριζε ότι αν ήθελε να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει. Αν και παραμένουν στην τέταρτη θέση, οι Βεστφαλοί με τη νίκη αυτή μείωσαν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά που τους χωρίζει από τη Μπάγερν και επανέρχονται στη μάχη του τίτλου.

Οι Βεστφαλοί, οι οποίοι κυριάρχησαν απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη με σκορ 3-1, που τους έφερε στην 4η θέση με 28 βαθμούς και τους διατήρησε στο κυνήγι του τίτλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και δοκάρι, ενώ από εκείνον ξεκίνησε το πρώτο γκολ, που πέτυχε ο Σάντσο. 

Αλλά τους περίμενε και μια πολύ άσχημη είδηση, με τον άτυχο Άλεξ Βίτσελ αφού ο τραυματισμός αποδείχτηκε πολύ σοβαρός. Ο άσος της Ντόρτμουντ έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης, όπως επιβεβαιώνει η Μπορούσια. Δίχως να αναφέρει το ακριβές διάστημα απουσίας.

Ο 31χρονος μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στο Euro με την εθνική Βελγίου.

Ο Βίτσελ είναι από τους πλέον σημαντικούς παίκτες του γερμανικού συλλόγου, μετρώντας έως τώρα 22 συμμετοχές και 1 γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ