Ο Χαβιέ Ζανέτι. Ο ιστορικός αρχηγός και νυν αντιπρόεδρος του κλαμπ. Μίλησε για την νέα σεζόν που ξεκινάει. «Εγώ δεν μπορώ να πω ψέματα στους οπαδούς της Ιντερ. Ισως κάποιοι άλλοι μπορούν, εγώ όμως όχι: Θα είναι μια σεζόν δύσκολη και περίπλοκη. Αυτό πρέπει να το πω από τώρα για να είμαι σωστός απέναντί τους. […]

Ο Χαβιέ Ζανέτι. Ο ιστορικός αρχηγός και νυν αντιπρόεδρος του κλαμπ. Μίλησε για την νέα σεζόν που ξεκινάει. «Εγώ δεν μπορώ να πω ψέματα στους οπαδούς της Ιντερ. Ισως κάποιοι άλλοι μπορούν, εγώ όμως όχι: Θα είναι μια σεζόν δύσκολη και περίπλοκη. Αυτό πρέπει να το πω από τώρα για να είμαι σωστός απέναντί τους. Πρέπει να πω, όμως, ότι θα είμαστε και ανταγωνιστικοί. Ο Ιντσάγκι δουλεύει καλά», είπε αρχικά ο Αργεντίνος θρύλος των Νερατζούρι και συνέχισε.

«Προσωπικά δεν μιλάω πολύ και πιστεύω ότι η σιωπή μου λέει πολλά. Η σιωπή μου βοηθάει ώστε να προστατευθεί η Ιντερ, να συγκεντρωθούμε σε αγωνιστικά θέματα. Ενα πράγμα, όμως, θέλω να το πω στους οπαδούς: Εμείς, ακόμη μία φορά, θα δώσουμε τα πάντα για τη Νερατζούρα φανέλα».

Όταν ρωτήθηκε για τις αλλαγές στην επίθεση της ομάδας, ο αντιπρόεδρος είπε πως «λυπήθηκα για την αποχώρηση του Λουκάκου, έδωσε πολλά. Αυτός και ο Τζέκο είναι διαφορετικοί παίκτες, αλλά σίγουρα ο Εντιν είναι σημαντική μεταγραφή». Τέλος, σχετικά με τη δουλειά του Κόντε στην Ιντερ, ο Ζανέτι σχολίασε: «Οταν ανέλαβε ο Κόντε περίμενα να δω πώς δουλεύει. Και όταν το είδα, κατάλαβα αμέσως ότι ο μοναδικός του στόχος είναι το καλό της ομάδας του. Ηταν καθοριστικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ