Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήγε και γευμάτισε σε εστιατόριο στην «κόκκινη ζώνη» του Μιλάνου, χωρίς να νοιάζεται ιδιαίτερα για τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Την Κυριακή (11/4), ο σούπερ σταρ της Μίλαν τράβηξε τα βλέμματα και προκάλεσε συζητήσεις, όχι για… καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, παρά τα σκληρά μέτρα κατά της πανδημίας, ο Ζλάταν αποφάσισε να πάει να […]

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήγε και γευμάτισε σε εστιατόριο στην «κόκκινη ζώνη» του Μιλάνου, χωρίς να νοιάζεται ιδιαίτερα για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Την Κυριακή (11/4), ο σούπερ σταρ της Μίλαν τράβηξε τα βλέμματα και προκάλεσε συζητήσεις, όχι για… καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, παρά τα σκληρά μέτρα κατά της πανδημίας, ο Ζλάταν αποφάσισε να πάει να γευματίσει σε εστιατόριο, βρισκόμενο στην «κόκκινη περιοχή» του Μιλάνου. Μάλιστα έχουν διαρρεύσει και φωτογραφίες του, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα ο Σουηδός ποδοσφαιριστής.

Επιπλέον, φαίνεται και ο πρώην συμπαίκτης του, Ινιάτσο Αμπάτε.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου αναφέρθηκε και στο εν λόγω γεγονός, λέγοντας τα εξής: «Ο Ίμπρα, ο Ινιάτσο και ένας άλλος φίλος ήρθαν να με βρουν και κάτσαμε λίγο να τα πούμε. Είμαστε φίλοι και με όσα γίνονται δεν τα λέμε τόσο συχνά. Δεν κάθισαν να φάνε, ήπιαν απλά ένα ποτήρι κρασί. Θα μου σπάσετε κι άλλο τα α… με την πανδημία;»

Βέβαια, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να απαίτησε να ανοίξει το εστιατόριο. Ενώ σημειώνεται επίσης πως το τραπέζι κόστισε από ένα… 300άρι για καθέναν από τους παρευρισκόμενους.

Δείτε τις φωτογραφίες από το fanpage:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ