Σε αναμέτρηση στη Βραζιλία, ένας ποδοσφαιριστής είδε την κατιούσα για τα αποδυτήρια, πριν καν συμπληρωθούν 10 δευτερόλεπτα. Ένα αρκετά σπάνιο περιστατικό, με μια αποβολή σε χρόνο… ρεκορ! Συγκεκριμένα, ο Κάιο Βίλκιερ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του και το ματς γενικότερα. Καθώς ο ίδιος, για τη διοργάνωση Copa do Nordeste, είδε την κόκκινη κάρτα […]

Σε αναμέτρηση στη Βραζιλία, ένας ποδοσφαιριστής είδε την κατιούσα για τα αποδυτήρια, πριν καν συμπληρωθούν 10 δευτερόλεπτα.

Ένα αρκετά σπάνιο περιστατικό, με μια αποβολή σε χρόνο… ρεκορ! Συγκεκριμένα, ο Κάιο Βίλκιερ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του και το ματς γενικότερα. Καθώς ο ίδιος, για τη διοργάνωση Copa do Nordeste, είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, με το ξεκίνημα του ματς.

Μόλις στα πρώτα 9 δευτερόλεπτα του ματς.

Βέβαια, πρόκειται για μια εκ των πιο γρήγορων αποβολών στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αν και καταγράφτηκε στα 17 δευτερόλεπτα!

Η ταχύτερη αποβολή στην ιστορία ήταν εκείνη του Τζουσέπε Λορέντσο, της Μπολόνια. Αυτή είχε γίνει μόλις στα 10 δευτερόλεπτα, στην αναμέτρηση επί της Πάρμα, το 1990.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ