Απίθανο τάκλιν από τον Μπεν Γουάιτ, των 58.500.000 ευρώ, είδαν οι φίλοι της Άρσεναλ, στο φιλικό με την Τσέλσι. Οι “κανονιέρηδες” έχασαν στο ματς με 2-1. Αλλά απήλαυσαν ένα τάκλιν από τον Γουάιτ που θα τους μείνει για καιρό στη μνήμη: Ben White with a brilliant goal-saving block to deny Hakim Ziyech. [@TheAFCnewsroom] #afc pic.twitter.com/WnvR95vmKy […]

Απίθανο τάκλιν από τον Μπεν Γουάιτ, των 58.500.000 ευρώ, είδαν οι φίλοι της Άρσεναλ, στο φιλικό με την Τσέλσι. Οι “κανονιέρηδες” έχασαν στο ματς με 2-1. Αλλά απήλαυσαν ένα τάκλιν από τον Γουάιτ που θα τους μείνει για καιρό στη μνήμη:


Ο Γουάιτ, που κλείνει τον Οκτώβριο τα 24 του χρόνια, αποκτήθηκε από τη Μπράιτον έναντι σχεδόν 60 εκ. ευρώ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός “έβγαλε μάτια” πρόπερσι ως δανεικός στη Λιντς. Και πέρυσι αγωνίστηκε σε 36 ματς με τη Μπράϊτον. Αναδείχθηκε σε παίκτη της χρονιάς για την ομάδα και κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική Αγγλίας.

Η συμμετοχή του Μπεν στο φιλικό με την Τσέλσι ήταν η πρώτη ανεπίσημή του με την Άρσεναλ, που ετοιμάζεται για την Premier League. Μπήκε ως αλλαγή, σχεδόν αμέσως μετά άφησε τον Ζίγιεχ με τη μπουκιά στο στόμα και έκανε τον Μικέλ Αρτέτα να τρίβει τα χέρια του.

Μια τόσο ακριβή μεταγραφή αμυντικού, είναι μια κίνηση που, όπως και να το κάνουμε, θέλεις πολύ να πιάσει. Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όμως, όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ