Μετά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της Αταλάντα στο ημίχρονο του αγώνα με την Μίντιλαντ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, βρήκε νέο σπίτι για να συνεχίσει την καριέρα του. Μεγάλη ωφελημένη η Ισπανική ομάδα. Μια σπουδαία μεταγραφή έκανε η Σεβίλλη, και ο Πάπου φρόντισε με το καλημέρα να τους αποζημιώσει, με ένα γκολ απίστευτης ομορφιάς. […]

Μετά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της Αταλάντα στο ημίχρονο του αγώνα με την Μίντιλαντ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, βρήκε νέο σπίτι για να συνεχίσει την καριέρα του. Μεγάλη ωφελημένη η Ισπανική ομάδα.

Μια σπουδαία μεταγραφή έκανε η Σεβίλλη, και ο Πάπου φρόντισε με το καλημέρα να τους αποζημιώσει, με ένα γκολ απίστευτης ομορφιάς.

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της ομάδας του εναντίον της Χετάφε που κέρδισαν εύκολα με 3-0 μετά από πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο μέρος του αγώνα, αυτό που ξεχώρισε ήταν το εξαιρετικό γκολ του Πάπου Γκόμεζ.

Προς το τέλος του αγώνα ο Γκόμεζ έγραψε το 2-0 για την Σεβίλλη με ένα τρελό σουτ από αρκετά μακριά και άνοιξε λογαριασμό με την νέα του ομάδα,

https://twitter.com/futbol_vertical/status/1358175236148129795

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ