Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Μίλαν, Αλεξάντερ Πάτο, έκανε προσπάθειες να επιστρέψει στην Ευρώπη, όμως η Ορλάντο FC απέσπασε την υπογραφή του. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πρωτάθλημα του MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ακόμη μία παλιά δόξα των ευρωπαϊκών γηπέδων. Πολλοί θα τον γνωρίζετε από την καριέρα του στην Ιταλική Μίλαν. Αναφερόμαστε στον […]

Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Μίλαν, Αλεξάντερ Πάτο, έκανε προσπάθειες να επιστρέψει στην Ευρώπη, όμως η Ορλάντο FC απέσπασε την υπογραφή του.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πρωτάθλημα του MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ακόμη μία παλιά δόξα των ευρωπαϊκών γηπέδων. Πολλοί θα τον γνωρίζετε από την καριέρα του στην Ιταλική Μίλαν.

Αναφερόμαστε στον Αλεξάντερ Πάτο, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στην Ορλάντο FC. Μετά από απόπειρες και τεράστιες προσπάθειες του ίδιου να βρει ομάδα στην Ευρώπη, εν τέλει κατέληξε στο MLS.

Θυμηθείτε στιγμές του Πάτο:

Βεβαίως, με το αζημίωτο, καθώς μετά από αποχή πέντε μηνών από το ποδόσφαιρο, θα λαμβάνει περίπου 165.000 ευρώ, συν τα μπόνους απόδοσης.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ ανακοινώθηκε επίσημα από την Αμερικανική ομάδα.

Τον Αύγουστο του 2020 έμεινε ελεύθερος από τη Βραζιλιάνικη Σάο Πάολο, μετά από παρουσία δύο ετών. Εκεί, σκόραρε 32 γκολ και έκανε 18 ασίστ, σε 105 συμμετοχές.

Σύμφωνα με φήμες μάλιστα, ο Πάτο προσπάθησε να επιστρέψει στην ομάδα, όπου μεγαλούργησε. Την Ιταλική Μίλαν! Όμως, δίχως να πετύχει την επιθυμία του.

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα της ομάδας του Ορλάντο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ