Ο Ιταλός προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μίλησε στο Sky Italia και αναφέρθηκε στις δύο ομάδες που έχει δουλέψει, τη Γιουβέντους και τη Μίλαν. Ο ίδιος, τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται μακριά από τους πάγκους, από το καλοκαίρι του 2019. Με δική του επιλογή, καθώς την πρώτη χρονιά επέλεξε να ξεκουραστεί, ενώ τη δεύτερη δεν πείστηκε από τις […]

Ο Ιταλός προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μίλησε στο Sky Italia και αναφέρθηκε στις δύο ομάδες που έχει δουλέψει, τη Γιουβέντους και τη Μίλαν.

Ο ίδιος, τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται μακριά από τους πάγκους, από το καλοκαίρι του 2019. Με δική του επιλογή, καθώς την πρώτη χρονιά επέλεξε να ξεκουραστεί, ενώ τη δεύτερη δεν πείστηκε από τις όποιες προτάσεις δέχτηκε.

Ο λόγος για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ένας προπονητής, ο οποίος όπου πηγαίνει… γίνεται πρωταγωνιστής με το έργο και τα όσα αφήνει ως παρακαταθήκη στις ομάδες.

Πήγε στην Μίλαν, πρωταγωνίστησε, ομοίως και στη «γηραιά κυρία», τη Γιουβέντους.

Ο ίδιος λοιπόν είναι ο πλέον ειδικός στο να μιλήσει για τις διαφορές των δύο κλαμπ.

Κάτι που έκανε στο Sky Italia, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ο Αλέγκρι είπε πως οι δύο σύλλογοι είναι δύο κλαμπ αντίθετα. Το ότι έχουν αντίθετες νοοτροπίες. Χρησιμοποίησε το παράδειγμα του Μπερλουσκόνι. «Ο Μπερλουσκόνι ήταν ένας σόουμαν, αρέσκονταν στο σόου, το θέαμα. Οπότε, αυτό είχε περάσει και στη Μίλαν».

Για τη Γιουβέντους είπε: «Αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική, την πιο δυνατή οικογένεια της Ιταλίας. Εκεί, το ζητούμενο δεν είναι το θέαμα. Είναι η νίκη, το αποτέλεσμα. Στην Γιουβέντους, αν είσαι μπροστά στο σκορ με 1-0 στο 90’, δεν πας για δεύτερο γκολ. Κρατάς την μπάλα, τελειώνει το ματς και παίρνεις το αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις το DNA της ομάδας που προπονείς» ήταν τα λόγια του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ