Η Παρί που όλοι ξέραμε για την πολύ καλή οικονομική κατάσταση, με ολόκληρο Κατάρ πίσω της, τελικά αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μέγα έκπληξη. Και όχι μόνο αυτό αλλά χρωστάει στους ποδοσφαιριστές της. Δηλαδή ούτε να φανταστούμε τι μπορεί να συμβαίνει σε άλλες ομάδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Equipe” η Παρί χρωστά τα μπόνους της περσινής σεζόν […]

Η Παρί που όλοι ξέραμε για την πολύ καλή οικονομική κατάσταση, με ολόκληρο Κατάρ πίσω της, τελικά αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μέγα έκπληξη. Και όχι μόνο αυτό αλλά χρωστάει στους ποδοσφαιριστές της. Δηλαδή ούτε να φανταστούμε τι μπορεί να συμβαίνει σε άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Equipe” η Παρί χρωστά τα μπόνους της περσινής σεζόν στους παίκτες. Πρόκειται για ένα ποσό συνολικού ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν δοθεί στους παίκτες από τον Οκτώβριο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Η διοίκηση του συλλόγου, θέλει να επαναδιαπραγματευθεί με τους ποδοσφαιριστές

Μάλιστα, η διοίκηση των Παριζιάνων φέρεται να ζητά από τους παίκτες να δεχθούν ψαλίδι στις οφειλές.

Για την ακρίβεια χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία το γεγονός ότι λόγω κορονοϊού διεξήχθησαν λιγότερα ματς θα πρέπει και οι παίκτες να πάρουν λιγότερα χρήματα.

Το έλλειμμα για την τρέχουσα σεζόν βάση των εκτιμήσεων, είναι στα 204 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη εσόδων από την έκδοση εισιτηρίων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ