Ούτε κανονισμοί από το… μπάσκετ, ούτε από το πόλο, ούτε κάτι άλλο: αφήνει το ποδόσφαιρο… ποδόσφαιρο, η FIFA. Η παγκόσμια ομοσπονδία βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο κάποιων ρεπορτάζ που προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση. Οι αντιδράσεις για ημίχρονα των 30 λεπτών, για σταμάτημα του χρονομέτρου όταν η μπάλα είναι εκτός πεδιάς κ.λπ., ήταν μεγάλες. Χθες, η ΦΙΦΑ αποφάσισε […]

Ούτε κανονισμοί από το… μπάσκετ, ούτε από το πόλο, ούτε κάτι άλλο: αφήνει το ποδόσφαιρο… ποδόσφαιρο, η FIFA. Η παγκόσμια ομοσπονδία βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο κάποιων ρεπορτάζ που προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση.

Οι αντιδράσεις για ημίχρονα των 30 λεπτών, για σταμάτημα του χρονομέτρου όταν η μπάλα είναι εκτός πεδιάς κ.λπ., ήταν μεγάλες.

Χθες, η ΦΙΦΑ αποφάσισε να δώσει τέλος σ’ αυτά τα σενάρια. Σε ανακοίνωσή της διαψεύδει τα δημοσιεύματα και διευκρινίζει ότι δεν προτίθεται να αλλάξει κανένα κανονισμό. Συγχρόνως τονίζει και ότι τίποτε σχετικό δεν έχει καν συζητηθεί ακόμη. Ούτε εντός της, ούτε με την IFAB (το διεθνές όργανο που ορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού).

Aναλυτικά η ανακοίνωση της FIFA:

«Η FIFA θα ήθελε να δώσει διευκρινίσεις για τα εσφαλμένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την υποτιθέμενη πρόθεση να δοκιμαστούν αλλαγές στους Κανόνες του Παιχνιδιού στο πλαίσιο ενός τουρνουά Νέων στην Ολλανδία.

Η FIFA διαβεβαιώνει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόθεση για δοκιμές σε οποιαδήποτε από τις αλλαγές που αναφέρθηκαν και πως αυτές οι αλλαγές δεν έχουν συζητηθεί καν, ούτε εντός της FIFA, ούτε με τους συνεργάτες μας στην IFAB».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ