Τα πρώτα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του UEFA Champions League.

Άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του UEFA Champions League με δύο αναμετρήσεις, που έλαβαν χώρα στην Ιταλία και την Πολωνία.

Στο Μιλάνο και το «Σαν Σίρο» η Μίλαν υποδέχθηκε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την κέρδισε με 3-1.

Ο Ολιβιέρ Ζιρού άνοιξε το σκορ στο 45’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο παραχώρησε ο Γιόσιπ Σούταλο, που γκρέμισε αντίπαλό του μες στην περιοχή στην προσπάθειά του να τον μαρκάρει.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 47’, ο Αλέξις Σαλαμάκερς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του έπειτα από ωραία ψηλή σέντρα του Ραφαέλ Λεάο.

Ο Μίσλαν Όρσιτς μείωσε στο 56’, αλλά ήρθε στο 77’ ο Τομάσο Πόμπεγκα -ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή- να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του Στέφανο Πιόλι.

Σημείωσε πολύ όμορφο γκολ, δείχνοντας την τεχνική του. Έστειλε την μπάλα με δύναμη μέσα από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα.

Μίλαν (Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Καλούλου, Ερναντέζ, Μπενασέρ (78’ Κρούνιτς), Τονάλι (68’ Πομπέγκα), Ντίαθ (78’ Ντεστ), Σαλεμάκερς (78’ Μεσίας), Λεάο, Ζιρού (68’ Ντε Κετελάρε).

Ντιναμό Ζάγκρεμπ ( Κάτσιτς): Λιβάκοβιτς, Ριστόβσκι (78’ Ντρμιτς), Πέριτς, Μοχαράμι (63’ Σπίκιτς), Σούταλο, Αντέμι, Μίσιτς, Ιβάνουσεκ, Λιούμπιτσιτς, Ορσιτς (84’ Μαρίν), Πέτκοβιτς (84’ Μπατούρινα).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





Ο Πομπέγκα πλασάρει όμορφα για το 3-1:




2-1, καταπληκτική συνεργασία, σκοράρει ο Όρσιτς:



2-0, μοιράζει ο Λεάο σκοράρει ο Σαλεμάκερς:




1-0, Ανοίγει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ζιρού:



Στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο «Municipal Stadium of Legia Warszawa», στη Βαρσοβία, δίνει τους εντός έδρας αγώνες της η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι Ουκρανοί υποδέχθηκαν στη Σέλτικ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες, 1-1.

Ο Αρτέμ Μπονταρένκο στάθηκε άτυχος, καθώς έβαλε αυτογκόλ στο 10’. Οι Ουκρανοί ισοφάρισαν στο 29’ με τον Μιχαΐλο Μούντρικ, ο οποίος αντέδρασε γρήγορα έπειτα από σέντρα που έγινε και βρέθηκε μπροστά στον τερματοφύλακα, σουτάροντας από κοντά προς την κορυφή της εστίας.

Στο 85’ ο Γιώργος Γιακουμάκης πήρε την πάσα από τον Γκρεγκ Τέιλορ, αλλά ενώ ήταν μόνος του με τον τερματοφύλακα μες στην περιοχή το σουτ του πέρασε βασανιστικά έξω από το αριστερό δοκάρι.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Γιοβίσεβιτς): Τρουμπίν, Τέιλορ, Μποντάρ, Ματβιένκο, Κονόπλια, Στεπανένκο, Ζουμπκόφ (61΄Τραορέ), Μπονταρένκο (74΄Ντζουράσεκ), Σουντάκοφ (77΄Οτσερέτκο), Μούντρικ, Σβεντ (61΄Πέτριακ).

Σέλτικ ( Ποστέκογλου): Χαρτ, Γιουράνοβιτς, Κάρτερ Βίκερς, Γιενς, Τέιλορ, Ο΄Ράιλι (68΄Μούι), ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε (68΄Τέρνμπουλ), Ζότα (86΄Αμπάντα), Χακσαμπάνοβιτς, Φουρουχάσι (68΄Γιακουμάκης).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του ματς:





Τεράστια χαμένη ευκαιρία του Γιακουμάκη στο 85′:



1-1, ο Μούντρικ έφυγε σφαίρα και σκόραρε εντυπωσιακά:




0-1, ο Χατάτε πλασάρει από πλάγια θέση:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ