«Βροχή» απειλητικών μηνυμάτων δέχθηκε ο προπονητής της Μπάγερν.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του φετινού UEFA Champions League, καθώς αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ.

Οι Βαυαροί σοκαρίστηκαν από τον αποκλεισμό τους. Πιο βαριά από όλους, όμως, το πήρε μερίδα φιλάθλων, οι οποίοι ξέσπασαν κατά του προπονητή τους.

Ο 34χρονος τεχνικός του γερμανικού συγκροτήματος, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, θεωρούν κάποιοι πως δεν κάνει για τον πάγκο για της ομάδας. Κάποιοι άλλοι το πήγαν ακόμα παραπέρα, ξεφεύγοντας από τα όρια.

«Ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω κριτική από όλες τις πλευρές. Όμως, οι 450 απειλές θανάτου δεν το κάνουν εύκολο. Είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν, αλλά τώρα… πυροβολούν και τη μητέρα μου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τον αποκλεισμό», παραδέχθηκε.

Όπως πρόσθεσε, πάντως, προσπαθεί να μείνει ανεπηρέαστος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί: «Είναι λίγο άγριο, αλλά εάν επηρεαστώ, τότε αυτό δεν θα με βοηθήσει. Πώς να το αντιμετωπίσω; Δεν δίνω χώρο για κουβέντα. Οι άνθρωποι πρέπει να γράφουν ό,τι θέλουν, αλλά να το σκέφτονται λίγο περισσότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ