Τρεις οπαδοί της Λίβερπουλ, εκ των οποίων ένας επαγγελματίας Youtuber, σκαρφάλωσαν στην οροφή του «Άνφιλντ» προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση για τους 16 του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρεις οπαδοί της Λίβερπουλ, εκ των οποίων ένας επαγγελματίας Youtuber, σκαρφάλωσαν στην οροφή του «Άνφιλντ» προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση για τους 16 του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι τρεις φίλοι που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι γύρω από το γήπεδο γίνονται εργασίες ανακαίνισης παρέμειναν στην οροφή μέχρι περίπου το 60ο λεπτό του αγώνα, όταν και έγιναν αντιληπτοί από τους σεκιούριτι, οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι τρεις ριψοκίνδυνοι οπαδοί συνελήφθησαν από τις Αρχές και πλέον κατηγορούνται για τρία αδικήματα, με το δικαστήριο να έχει οριστεί για τις 27 Μαρτίου.

Ο 23χρονος Κάιν Χογκ, ο οποίος στο κανάλι του στο Youtube δηλώνει επαγγελματίας αναρριχητής και μετρά σχεδόν 3000 εγγεγραμμένους χρήστες, δήλωσε πως οι προσπάθειες εκείνου και των φίλων του να βρουν ένα μαγικό χαρτάκι για τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε «κόκκινους» και «μερένχες» απέβησαν άκαρπες. Κάπως έτσι και λόγω της τεράστιας επιθυμίας τους να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα δημιουργήθηκε η ιδέα να ανέβουν στην οροφή του γηπέδου.

Όπως αποκάλυψε, ξεγέλασαν τους εργαζόμενους της εταιρίας σεκιούριτι, ώρες πριν την αναμέτρηση, φορώντας στολές εργασίας και υποδυόμενοι ότι ανήκουν στην εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις κατασκευές γύρω από το «Άνφιλντ». Οι οπαδοί παρακολούθησαν από την οροφή περίπου τα δύο τρίτα του αγώνα, μέχρις ότου γίνουν αντιληπτοί, με τους σεκιούριτι να καλούν την αστυνομία.

Αναλυτικά τα όσα επισήμανε σχετικά με την εν λόγω περιπέτεια, ο αν μη τι άλλο ευρηματικός Κάιν Χογκ:
«Τα εισιτήρια είχαν πουληθεί όλα και η οροφή ήταν η μόνη μας επιλογή. Ζητάμε συγγνώμη από τη Λίβερπουλ και την αστυνομία που έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Όταν μας ζητήθηκε να κατέβουμε κάτω είμασταν περικυκλωμένοι από 30 αστυνομικούς. Δεν θέλαμε να αναστατώσουμε κανέναν, μόνη μας επιθυμία ήταν να παρακολουθήσουμε τον αγώνα Champions League της αγαπημένης μας ομάδας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ