Τα πρώτα σημερινά αποτελέσματα για την 4η αγωνιστική του UEFA Champions League.

Η Νάπολι υποδέχθηκε στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» τον Άγιαξ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του UEFA Champions League.

Στον πρώτο γύρο οι «παρτενοπέι» είχαν περάσει με 6-1 επί ολλανδικού εδάφους. Τώρα, στην έδρα τους, έφθασαν σε ακόμα μία άνετη νίκη, με 3-1, και εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου.

Ο Ίρβινγκ Λοσάνο μόλις στο 4’ και ο Τζάκομο Ρασπαντόρι στο 16’ «καθάρισαν», επί της ουσίας, από πολύ νωρίς την επικράτηση της ομάδας τους.

Ο Ντέιβι Κλάασεν μείωσε στο 49’, αλλά ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια στο 62’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε και πάλι σε θέση… ασφαλείας το ιταλικό συγκρότημα.

Στο 83’ ο Στίβεν Μπέρχβαϊν, επίσης από την άσπρη βούλα, μείωσε και πάλι, για να έρθει η άμεση «απάντηση» του Βίκτορ Όσιμεν στο 89’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ζεσούς, Ολιβέρα, Ανγκισά (50′ Εντομπελέ), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (89′ Γκαετάνο), Λοσάνο (77′ Πολιτάνο), Ρασπαντόρι (50′ Όσιμεν), Κβαρατσχέλια (77′ Ελμάς).

Άγιαξ: Πάσφιρ, Σάντσες (65′ Μπάας), Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπλιντ, Κλάασεν, Άλβαρες, Τέιλορ (64′ Γκρίλιτς), Μπέργκχαους (84′ Κονσεϊσάο), Κούντους (65′ Μπρόμπεϊ) Μπέρβαϊν (84′ Οκάμπος).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




4-2, σπουδαίος Όσιμεν κυνήγησε τη φάση και σκόραρε:




3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπερβάιν:



3-1, ο Κβαρατσχέλια σκοράρει από την άσπρη βούλα:




2-1, καταπληκτική κεφαλιά του Κλάασεν:




Πλασέ – «δυναμίτης» του Ρασπαντόρι για το 2-0:




1-0, ΜΑΓΙΚΟ «ένα-δύο», σκοράρει ο Λοσάνο:



Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την πλευρά της, υποδέχθηκε στο Μετροπολιτάνο την Μπριζ, η οποία την κέρδισε με 2-0 στο πρώτο ματς στο Βέλγιο κι ήταν αήττητη, με «τρία στα τρία».

Οι φιλοξενούμενοι, πριν από τον αγώνα, δεν είχαν καταφέρει ποτέ να κερδίσουν ισπανική ομάδα εκτός έδρας, σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες).

Ούτε τώρα τα κατάφεραν, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), ενώ τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Καμάλ Σόουα στο 82’.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους, που έχασαν σωρεία ευκαιριών. Οι Ισπανοί, από την πλευρά τους, έφθασαν στους τέσσερις βαθμούς.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν αιχμή του δόρατος τους Άνχελ Κορέα και Αντουάν Γκριζμάν, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Ο πρώτος βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Μολίνα, Χιμένες, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Λεμάρ (60′ Μοράτα), Κοντογκμπιά, Κόκε (60′ Ντε Πολ), Σαούλ (73′ Κούνια), Κορέα (60′ Καράσκο), Γκριζμάν (79′ Βίτσελ).

Μπριζ: Μινιολέ, Οντόι, Μέχελε, Σιλά, Σκοβ Όλσεν (50′ Μέιχερ), Νίλσεν, Ονιεντίκα, Βάνακεν, Μπουκάναν (84′ Μάτα), Σόγουα, Τζουτγκλά (73′ Μπαλάντα).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




ΕΠΙΚΗ επέμβαση Μινιολέ με το… κεφάλι:




Έξαλλος ο Φέλιξ με τον Σιμεόνε, πέταξε τη φανέλα:



Ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Κορέα:




Τεράστια διπλή ευκαιρία με Γκριζμάν – Κορέα:




Αρνήθηκε πέναλτι ο Μάκελι, έδωσε επιθετικό φάουλ:




Κοντά στο γκολ ο Κορέα από πλάγια θέση:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ