Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, πραγματοποιεί εμφανίσεις σημειώνοντας τρομερά νούμερα στο Champions League. Η Γαλλική ομάδα σημείωσε μια εκπληκτική νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, επί της Μπάγερν Μονάχου (2-3), παίρνοντας εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό. Επιπλέον, με αυτήν την επικράτηση πήραν σαφές προβάδισμα για το εισιτήριο στα ημιτελικά του θεσμού. […]

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, πραγματοποιεί εμφανίσεις σημειώνοντας τρομερά νούμερα στο Champions League.

Η Γαλλική ομάδα σημείωσε μια εκπληκτική νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, επί της Μπάγερν Μονάχου (2-3), παίρνοντας εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό. Επιπλέον, με αυτήν την επικράτηση πήραν σαφές προβάδισμα για το εισιτήριο στα ημιτελικά του θεσμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος σκόραρε τα 2 από τα 3 γκολ της Παρί.

Ωστόσο, επίσης σημαντικός παράγοντας ήταν ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ, ο οποίος έφτιαξε τα δύο τέρματα της ομάδας του Παρισίου. Ο ίδιος ήταν απλά απολαυστικός, ενώ παίζοντας σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, πίσω απ’ τον επιθετικό, γενικότερα… κόβει και ράβει για την επιτυχία!

Δίνοντας δύο ασίστ, ο Νεϊμάρ «έφτιαξε» τα νούμερά του στη διοργάνωση. Με τον ίδιο να έχει παίξει 66 φορές και οι αριθμοί του απλά… τρομάζουν!

Έχει καταφέρει σε αυτά τα ματς να δημιουργήσει 67 γκολ! Εκ των οποίων τα 41 είναι δικά του, ενώ τα 26 τα έχει «δώσει» σε συμπαίκτη του.

Και τί μας περιμένει ακόμα, από τον Βραζιλιάνο «μάγο»;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ