O «Δικέφαλος του Βορρά» προκρίθηκε στον τελικό του προκριματικού τουρνουά του για τον 1ο γύρο του Champions League γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ φόρεσε το ευρωπαϊκό του κουστούμι και υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης τη Σουόνσι. Ο Δικέφαλος του Βορρά, που την σεζόν που μας πέρασε πανηγύρισε το 17ο πρωτάθλημα στην Ά Εθνική Γυναικών θέλει την πρόκριση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ουαλίας για τον τελικό του Round 1 του Champions League.

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την πρώτη «μάχη» στον για τον πρώτο γύρο του Women’s Champions League, ο Λευτέρης Κανάτας δεν αντιμετώπισε προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Οι «ασπρόμαυρες» επιβλήθηκαν 2-0 της Σουόνσι με δύο γκολ της Έβα Βλασσόπουλος. Η Ελληνοαμερικανίδα σκόραρε στο 16′ και στο 70′.

Την Κυριακή, 21 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ρέιντζερς. Αν τα καταφέρει ο πρωταθλητής Ελλάδας ότε θα προχωρήσει στο 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν από τους υπόλοιπους νικητές των 15 προκριματικών τουρνουά του 1ου γύρου, στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Οι αγώνες θα είναι διπλοί (20-21 Σεπτεμβρίου οι πρώτοι αγώνες, 28-29 οι δεύτεροι, 31 Αυγούστου η κλήρωση) κι αν τα καταφέρει κι εκεί, τότε θα πάρει την μεγάλη πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ