Να οδηγήσει την Γιουβέντους στην κατάκτηση του Champions League ήθελε σαν τρελός, προτού να αποχωρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο η διάκριση αυτή δεν ήρθε ποτέ, καθώς στην τελευταία σεζόν της παρουσίας του στους «μπιανκονέρι» ήρθε ο αποκλεισμός. Στην φάση των «16» από την Πόρτο. Η εξέλιξη αυτή έκανε έξω φρενών τον CR7. Ο οποίος μετά […]

Να οδηγήσει την Γιουβέντους στην κατάκτηση του Champions League ήθελε σαν τρελός, προτού να αποχωρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο η διάκριση αυτή δεν ήρθε ποτέ, καθώς στην τελευταία σεζόν της παρουσίας του στους «μπιανκονέρι» ήρθε ο αποκλεισμός. Στην φάση των «16» από την Πόρτο. Η εξέλιξη αυτή έκανε έξω φρενών τον CR7. Ο οποίος μετά το τέλος του εντός έδρας επαναληπτικού που κρίθηκε στην παράταση ξέσπασε στα αποδυτήρια σε βάρος των συμπαικτών του.

Από την πλευρά του ο Κουαδράδο προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και το γεγονός ό,τι ο Ρονάλντο συμπεριέλαβε και τον εαυτό του σε αυτή την μεγάλη αποτυχία αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ που έκανε η Amazon για την περυσινή χρονιά της Γιουβέντους.

«Παίξαμε σκ@τ@! Πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο! Δεν παίξαμε τίποτα! Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δεν παίξαμε τίποτα! Πρέπει να κοιτάζουμε την αλήθεια! Παίζουμε στο Champions League και πρέπει να έχουμε ισχυρή προσωπικότητα για να παίζουμε σε αυτά τα ματς» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο Κριστιάνο, ο οποίος παρά τις όποιες παραινέσεις των υπολοίπων δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ