Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναγνώρισε την τεράστια ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται απόψε την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Έτιχαντ» στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναγνώρισε την τεράστια ιστορία της «Βασίλισσας», ωστόσο τόνισε πως οι «πολίτες» θα παλέψουν για την νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

“Αν πρέπει να ανταγωνιστούμε την ιστορία τους, δεν έχουμε καμία πιθανότητα. Μιλάει από μόνο της. Θέλουμε να παίξουμε μαζί τους. Είναι μια ευκαιρία να βελτιωθούμε, θέλουμε να προσπαθήσουμε. Θα προσπαθήστε να επιτεθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πριν από 10 χρόνια δεν θα βρισκόμασταν ποτέ εδώ. Το να φτάσουμε στον τελικό είναι πάντα ένα καλό μάθημα για εμάς. Θα παίξουμε 11 εναντίον 11 και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Φυσικά, η Ρεάλ έχει παίκτες που έχουν βρεθεί σε τέτοια παιχνίδια πολλές φορές στο Champions League. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Δεν νομίζω ότι ούτε εγώ, ούτε ο Αντσελότι θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε τους ημιτελικούς. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στους παίκτες. Θα κάνουν τη διαφορά, και αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος πηγαίνει στα γήπεδα.
Όσο συνεχίζω ως προπονητής και μιλώ για τον εαυτό μου προσωπικά, δεν θα έχω ποτέ μια αποστολή εκτελεσμένη, καθώς υπάρχει πάντα ένας νέος στόχος να εκπληρώσω. Με τον σύλλογο, παίρνουμε αποφάσεις μαζί. Ο κόσμος θα πει αν η αποστολή ολοκληρώθηκε ή όχι”, είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ