Νοκ άουτ ο Γκαρσία για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ

Νοκ άουτ ο Γκαρσία για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ –

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Αντβέρπ το βράδυ της Τετάρτης (30/08, 22:00) για τη ρεβάνς των play offs του Champions League, χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο προσπάθησε για να κάνει τα πάντα και να βρεθεί κανονικά στον επαναληπτικό με τους Βέλγους και να βοηθήσει την Ένωση στην προσπάθεια που κάνει να ανατρέψει το 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση.Ωστόσο, οι ενοχλήσεις παραμένουν να τον ταλαιπωρούν και η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι δεν θα προλάβει να βρεθεί στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων», με την Ένωση να έχει μία πολύ σημαντική απώλεια.

Υπενθυμίζεται ότι Ο 25χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ένιωσε μία ενόχληση στο 32΄του πρώτο αγώνα με την Αντβέρπ, μετά από ένα σπριντ και σουτ που επιχείρησε στην περιοχή των Βέλγων από τα δεξιά.

Ο Λιβάι Γκαρσία αμέσως έκανε μορφασμό και νόημα στον πάγκο πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Λίγο αργότερα ο 25χρονος φορ έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του ο Ματίας Αλμέιδα πέρασε τον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στην δεύτερη θητεία του με την ΑΕΚ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ