Τα άσχημα αποτελέσματα φέρνουν και τριγμούς στο εσωτερικό της Γιουβέντους. Οι σχέσεις παικτών-προπονητή δεν είναι οι ιδανικές και όλα είναι έτοιμα να τιναχθούν στον... αέρα.

Τα άσχημα αποτελέσματα φέρνουν και τριγμούς στο εσωτερικό της Γιουβέντους. Οι σχέσεις παικτών-προπονητή δεν είναι οι ιδανικές και όλα είναι έτοιμα να τιναχθούν στον… αέρα.

Η νέα απογοητευτική εμφάνιση έφερε έριδες στους Μπιανκονέρι. Ήττα από την Μπενφίκα και το κοντέρ κολλημένο στο μηδέν στο Champions League. Η Γιουβέντους έμοιαζε από καιρό αποδιοργανωμένη και τώρα ήρθε η χαριστική βολή.

Μετά το τέλος του ματς στο Τορίνο ο κόσμος γιούχαρε έντονα παίκτες και Αλέγκρι. Από το στόχαστρο δεν βγήκε κανείς και η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Αυτή η εικόνα δεν άρεσε καθόλου σε κάποιους ποδοσφαιριστές που εξέφρασαν ανοικτά τη δυσαρέσκειά τους.

Τι και αν πήγαν κοντά στο πέταλο να χαιρετήσουν τον κόσμο; Οι αποδοκιμασίες ήταν εκκωφαντικές… Ένας από τους παίκτες που δεν δίστασε να μιλήσει είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Όταν όλοι έβραζαν ο Αργεντινός εξέφρασε κάτι με απορία για το έργο του προπονητή.

Συγκεκριμένα ο Ντι Μαρία δεν κατάλαβε ποτέ γιατί έγινε αλλαγή ο Αρκάντιους Μίλικ, περιστατικό που φανερώνει την μεγάλη κρίση μέσα στην Γιουβέντους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ