Η Γερμανική ομάδα είχε ξεχάσει τι πάει να πει η λέξη ήττα, καθώς είχε να ηττηθεί στο Champions League από τον Μάρτη του 2019! Στην Γερμανία έχει χτίσει μια αυτοκρατορία, καθώς κάνει… πλάκα στις αντιπάλους της. Όμως, και στο Champions League κάθε χρόνο είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Φυσικά, μιλάμε για […]

Η Γερμανική ομάδα είχε ξεχάσει τι πάει να πει η λέξη ήττα, καθώς είχε να ηττηθεί στο Champions League από τον Μάρτη του 2019!

Στην Γερμανία έχει χτίσει μια αυτοκρατορία, καθώς κάνει… πλάκα στις αντιπάλους της. Όμως, και στο Champions League κάθε χρόνο είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Φυσικά, μιλάμε για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι μια αρκετά σκληρή ομάδα, που δύσκολα την αντιμετωπίζει κάποιος. Πόσο μάλλον… για να ηττηθεί!

Παρόλα αυτά, η Παρί Σεν Ζερμέν, το βράδυ της Τετάρτης, κατάφερε να σπάσει ένα τρελό σερί των Βαυαρών, νικώντας με 3-2 στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του θεσμού.

https://www.youtube.com/watch?v=BuwDTGOaSdk

Με τη Γερμανική ομάδα να αγνοεί την ήττα, από τον Μάρτιο του 2019. Δηλαδή εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια! Όταν τότε είχαν γνωρίσει την ήττα με 3-1, για τη φάση των «16».

Συγκεκριμένα, η Μπάγερν είχε σε 19 ματς, 18 νίκες και 1 ισοπαλία!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ