Η χθεσινή 7αρα είναι η τέταρτη που ρίχνει η Μπάγερν Μονάχου και προκρίνεται στα προημιτελικά του Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν από την αρχή το φαβορί αυτή της αναμέτρησης. Μπορεί η Σάλτσμπουργκ να κατάφερε να της πάρει την ισοπαλία στην Αυστρία (1-1), όμως στο Μόναχο οι Βαυαροί αγρίεψαν.

Με το Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει το πιο γρήγορο χατ – τρικ στην ιστορία του Champions League, οι γηπεδούχοι διέλυσαν με 7-1 τους Αυστριακούς. Πήραν έτσι πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπάγερν ρίχνει 7 γκολ και προκρίνεται σε νοκ άουτ φάση. Η αρχή είχε γίνει το 2009 όταν φιλοξένησε την Σπόρτινγκ Λιβασόνας και την διέλυσε με 7-0. Η δεύτερη φορά ήταν το 2012. Τότε οι Βαυαροί είχαν σκορπίσει με 7-0 την Βασιλεία. Τρίτη χρονιά που κατάφερε κάτι ανάλογο ήταν το 2015. Εκεί κέρασε με 7 γκολ την Σαχτάρ. Η χθεσινή 7άρα ήταν η τέταρτη φορά που βάζει τόσα γκολ η ομάδα του Μονάχου και προκρίνεται στα προημιτελικά του Champions League! Επίσης, να σημειώσουμε εδώ ότι είναι η έβδομη φορά που η Μπάγερν μονάχου σκοράρει 7 ή και παραπάνω γκολ σε αγώνα στην διοργάνωση των «αστεριών»!




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ