Το πρώτο βήμα της αντεπίθεσης της Λίβερπουλ αλλά και του Αλεξάντερ Άρνολντ ξεκίνησε από το Άνφιλντ!

Το πρώτο βήμα της αντεπίθεσης της Λίβερπουλ αλλά και του Αλεξάντερ Άρνολντ ξεκίνησε από το Άνφιλντ!

Οι Reds επανήλθαν στις καλές εμφανίσεις ενώ το ίδιο ενθαρρυντική ήταν και η απόδοση του Άγγλου μπακ που άκουσε πολλά το τελευταίο διάστημα. Το γκολ του Άρνολντ ήταν κάτι σαν εξιλέωση και ας μην το παραδέχεται ευθεία!

Η αγωνιστική του πτώση επηρέαζε όλο και περισσότερο τον ίδιο, την ομάδα και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνεπώς έψαχνε απεγνωσμένα μία καλή εμφάνιση ή ένα γκολ που ήρθε μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο.

Ο Άρνολντ κλείνει τα αυτιά του στις κριτικές, τουλάχιστον έτσι δηλώνει, αλλά πολύ δύσκολα να σε αφήσουν 100% ανεπηρέαστο. Η ανεβασμένη απόδοση ήρθε στο κατάλληλο σημείο και αποκτώντας ψυχολογία, θα βελτιστοποιήσει τις πιθανότητές του να πάρει φανέλα βασικού με την Εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Το Σάββατο [η ισοπαλία 3-3 με την Μπράιτον] ήταν απογοητευτική. Ποτέ δεν κάναμε το παιχνίδι μας, το press μας δεν ήταν εκεί, ήμασταν αργοί. Αλλά είναι το εντελώς αντίθετο σήμερα [Τρίτη]. Ξεκινήσαμε καλά και συνεχίσαμε καλά σε όλο το παιχνίδι. Είχαν τις στιγμές τους και το δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο, αλλά συνολικά παίξαμε εξαιρετικά. Ό,τι κι αν γίνει, προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι θετικά. Οι άνθρωποι λένε πράγματα, αλλά για μένα είναι το να παίζω για την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία, να παίρνω νίκες και να βοηθάω την ομάδα»

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ