Η ομάδα του Μίχαελ Μπίλεκ κέρδισε εκτός έδρας της Χράντες Κράλοβε και πήρε μαθηματικά τον τίτλο στην Τσεχία, αφού στραβοπάτησε η  Σλάβια Πράγας

Η Βικτόρια Πλζεν έκανε αυτό που έπρεπε για την ιστορία της, και για τον κόσμο της, αλλά και για τον Ολυμπιακό που περίμενε, Κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τσεχία και έτσι ο Ολυμπιακός θα είναι ισχυρός σε όλη την προκριματική διαδικασία του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεκινά ως ισχυρός στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (19/20 Ιουλίου). Και έχει το πλεονέκτημα και για τον τρίτο. Όμως, συνολικά, με 41.000 βαθμούς στην ειδική κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, ο Ολυμπιακός θα μπει στη μάχη  πιθανότατα με δύο ομάδες να έχουν καλύτερη βαθμολογία. Τον Ερυθρό Αστέρα (44.000) και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (49.500). Αν αυτές είναι όλες όλες, όλα καλά. Διατηρεί το πλεονέκτημά του ως τα πλέι οφ. Το διατηρεί επίσης, υπό προϋποθέσεις, ακόμη κι αν οι ουκρανικές ομάδες συμμετάσχουν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Δύσκολο, αλλά αν συμβεί, η Σαχτάρ είναι μια ακόμη ομάδα με μεγαλύτερη βαθμολογία (77.000).

Οπότε, για να ήταν απολύτως σίγουρος ότι  θα είναι στους ισχυρούς ως τα πλέι-οφ -οι προϋποθέσεις που είπαμε- ήθελε, απλώς,  η… αγαπημένη του Πλζεν (33.500 βαθμοί) να μη χάσει το πρωτάθλημα από τη Σλάβια.

Στα πλέι-οφ ήταν πρώτη, με 79 βαθμούς σε 33 ματς, στο +2 από τη Σλάβια. Ήταν αήττητη από τις 31 Οκτωβρίου πέρυσι και μόλις την περασμένη Κυριακή έριξε τριάρα στη Σπάρτα.

Η ομάδα του Μίχαελ Μπίλεκ κέρδισε εκτός έδρας της Χράντες Κράλοβε και πήρε μαθηματικά τον τίτλο στην Τσεχία, αφού στραβοπάτησε η  Σλάβια Πράγας με το 1-1 κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα.

Της απομένει την Κυριακή, 15 του μηνός, το εντός με την Οστράβα που θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Κάτι που έγινε και στα δώρα λένε ΝΑΙ στον Ολυμπιακό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ