Ο Αντουάν Γκριεζμάν ξελάσπωσε για την Ατλέτικο και παραπονέθηκε, δείχνοντας ότι στην Μαδρίτη νιώθει τελευταία δυσφορία.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ξελάσπωσε για την Ατλέτικο και παραπονέθηκε, δείχνοντας ότι στην Μαδρίτη νιώθει τελευταία δυσφορία.

Ένας παίκτης πρώτης γραμμής όπως ο Γκριεζμάν περιμένεις να είναι μόνιμα στο προσκήνιο. Πόσο μάλλον όταν έχει να επιδείξει τόσα παράσημα στην καριέρα του.

Στην ποδοσφαιρική ζωή όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο και ο Τσόλο Σιμεόνε κάνει την έκπληξη στην Ατλέτικο. Το μότο “η ενδεκάδα ξεκινάει από τον Γκριεζμάν” ίσχυε για πολλά χρόνια αλλά τώρα τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Ο Αντουάν φέτος στην Ατλέτικο έρχεται συνήθως από τον πάγκο και δεν μπορεί με τίποτα να συνηθίσει αυτό τον ρόλο, όσο και αν αγαπάει τους Ροχιμπλάνκος! Προσπαθεί και ο ίδιος για το καλύτερο αλλά είναι εμφανές ότι η ψυχολογία του έχει επηρεαστεί.

Όταν ωστόσο θα τον χρειαστεί, θα σε ξελασπώσει. Αυτό το χάρισμα δεν το έχει χάσει και μία ακόμα επιβεβαίωση ήρθε εχθές. Ο Γκριεζμάν μπήκε αλλαγή στο ματς του “Metropolitano” με την Πόρτο και όταν έκαιγε η μπάλα στην τελευταία φάση, πέτυχε το γκολ της νίκης!

Παράνοια σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα, ο Γάλλος πνίγηκε στις αγκαλιές του κόσμου και των συμπαικτών του αλλά μέσα του είχε ακόμα στενοχώρια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primera División

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ