Η πρώτη αγωνιστική του Champions League μας έδωσε μπόλικες αφορμές για συζητήσεις. Τα φώτα πέφτουν κυρίως στους χαμένους που είναι οι… Γερμανοί (κόουτς).

Η πρώτη αγωνιστική του Champions League μας έδωσε μπόλικες αφορμές για συζητήσεις. Τα φώτα πέφτουν κυρίως στους χαμένους που είναι οι… Γερμανοί (κόουτς).

Όλοι περίμεναν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης. Από τον κόσμο, μέχρι τους παίκτες και τους προπονητές. Φαντασμαγορικό θέαμα, γκολ και… απρόοπτα.

Κάποιοι δεν πρόλαβαν να ζήσουν καν τη φετινή εμπειρία καθώς απολύθηκαν από την πρώτη αγωνιστική. Και όλως παραδόξως οι χαμένοι αυτής της πρεμιέρας ήταν οι Γερμανοί προπονητές.

Κορυφαίοι στο είδος τους αλλά η ποδοσφαιρική ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Τόμας Τούχελ και Ντομένικο Τεντέσκο έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της κακής εμφάνισης των ομάδων τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea FC (@cfcnewspage)

Η Τσέλσι έχασε με κάτω τα χέρια από την Δυναμό Ζάγκρεμπ και η Λειψία γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Σαχτάρ στην Γερμανία. Οι δύο τεχνικοί δεν γλίτωσαν και το Champions League αποτέλεσε το κύκνειο άσμα τους.

Μαρτυρικές στιγμές πέρασε και ο Γιούργκεν Κλοπ που είδε την Λίβερπουλ να καταρρέει κόντρα στην Νάπολι. Το αποτέλεσμα βαρύ αλλά ο Γερμανός δεν κινδυνεύει. Σίγουρα όμως δεν… αναπνέει ευχάριστα.

Ο μόνος διασωθέντας του διημέρου ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν! Ο Γερμανός προπονητής της Μπάγερν πέρασε τον σκόπελο της δυσμένειας πέρυσι τέτοιο καιρό και πλέον που η ομάδα του ρολάρει το απολαμβάνει!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λειψία

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ