Tι έγινε στη Γλασκώβη, το Λονδίνο και τη Λισαβόνα.

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκε, αυτήν την εβδομάδα, το UEFA Champions League.

Η Λίβερπουλ τέθηκε αντιμέτωπη με τη Ρέιντζερς στο Άιμπροξ, έχοντας υπέρ της και την παράδοση, καθώς ήταν αήττητη στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της στη Σκωτία.

Τώρα, στη Γλασκώβη, επιβλήθηκε με 7-1 χάρη στα γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνιο στο 24’ και το 55’, του Ντάργουιν Νούνιες στο 66’, του Μοχάμεντ Σαλάχ που έκανε χατ τρικ (75’, 80’, 81’) και του Χάρβεϊ Έλιοτ στο 87’.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, μάλιστα, σημείωσε το γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία της διοργάνωσης!

Το σκορ είχε ανοίξει στο 17’ ο Σκοτ Άρφιλντ, με σουτ-κεραυνό που δεν άφησε κανένα σημείο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Τάβερνιερ, Λούνστραμ, Γκόλντσον (45′ Κινγκ), Τζακ (60′ Ντέιβις), Τσόλακ (77′ Μορέλος), Κεντ (77′ Ράιτ), Ντέιβις, Σακάλα (77′ Ματοντό), Μπάρισιτς, Άρφιλντ.

Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμεζ, Κονατέ (79′ Μίλνερ), Φαν Ντάικ, Τσιμίκας (68′ Ρόμπερτσον), Φαμπίνιο, Χέντερσον (68′ Τιάγκο), Έλιοτ, Καρβάλιο, Φιρμίνο (73′ Ζότα), Νούνιες (68′ Σαλάχ).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




1-6, ΕΠΟΣ Σαλάχ, χατ-τρικ ως αλλαγή:




1-5, ξανά γκολ ο Σαλάχ με εκπληκτικό πλασέ:



1-4, σκοράρει ο Σαλάχ από πλάγια θέση:




1-3, ασίστ με τακουνάκι ο Φιρμίνο στο γκολ του Νούνιεζ:




1-2, ανατροπή με πρωταγωνιστή Φιρμίνο:




Η άστοχη εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα:




1-1, ασίστ ο Τσιμίκας, σκοράρει ο Φιρμίνο:




1-0 ο Άρφιλντ με μακρινό συρτό σουτ:



Στο «Tottenham Hotspur Stadium» συναντήθηκαν η Τότεναμ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τους γηπεδούχους να «καθαρίζουν» την επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Νταϊτσί Καμαντά έδωσε το προβάδισμα στους Γερμανούς στο 14’, αλλά οι Άγγλοι έκαναν την ανατροπή με τον Σον Χιουνγκ Μιν που έβαλε δύο γκολ (20’ και 36’) και με τον Χάρι Κέιν, ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι στο 28’, για το τελικό 3-2.

Ο Φαρίντε Αλιντού απλώς είχε μειώσει στο 87’ για τους φιλοξενούμενους, που αγωνίστηκαν από το 59’ με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τούτα.

Tότεναμ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ (77’ Σάντσεθ), Σεσενιόν, Λενγκλέ, Μπεντανκούρ (67’ Μπισουμά), Έμερσον, Χόιμπιεργκ (80’ Χιλ), Ριτσάρλισον (67’ Σκιπ), Σον (86’ Λούκας Μόουρα), Κέιν.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Εντικά, Γιάκιτς, Λεντς (70’ Αλιντού), Τούτα, Ρόντε (70’ Σμόλτσιτς), Χασέμπε (70’ Εμπιμπέ), Σο, Καμάντα (77’ Γκέτσε), Κολό Μουανί (69’ Μπορέ), Λίντστρεμ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





3-2 μείωσε ο Αλιντού με κεφαλιά:



3-1, ΤΡΟΜΕΡΟ βολέ του Σον, ”άγαλμα” ο Τραπ:




2-1, ο Κέιν ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι:




0-1, ο Καμάντα εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα:




1-1,απαντά άμεσα με ωραίο πλασέ ο Σον:



Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Μαρσέιγ, από την πλευρά τους, έπαιξαν στο «Jose Alvalade». Οι Μασσαλοί έφθασαν στο «διπλό» με 2-0, με σκόρερ τους Ματέο Γκεντουζί στο 20’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και Αλέξις Σάντσες στο 30’.

Οι Πορτογάλοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες μετά την αποβολή του Ρικάρντο Εσγκάιο στο 19’ και του Πέντρο Γκονσάλβες στο 60’.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ίσραελ, Ινάσιο, Ρέις, Κόατες (35’ Μαρσά), Εσγάιο, Ουγκάρτε, Νούνο Σάντος (59’ Πόρο), Μορίτα (22’ Ισαχακού), Τρινκάο (46’ Ναζίνιο), Γκονσάλβες, Έντουαρντς (35’ Αλεξανδρόπουλος).

Μαρσέιγ: Πάου Λόπεθ, Ταβάρες, Μπαλέρντι, Μπεϊγί (64’ Ζιγκό), Εμπεμπά, Κλος (64’ Καμπορέ), Ρονζιέ, Βερετού (88’ Γκέιγ), Γκεντουζί (64’ Ουντέρ), Αρίτ (72’ Παγέτ), Αλέξις Σάντσες.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




0-2, «κόβουν» την άμυνα στη μέση, σκοράρει ο Σάντσες:




0-1, ο Γκεντουζί ευστοχεί σε πέναλτι:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαρσέιγ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ