Συνέχεια με φουλ δράση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Champions League, με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις της δεύτερης στροφής των ομίλων.

Συνέχεια με φουλ δράση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Champions League, με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις της δεύτερης στροφής των ομίλων.

Μπάγερν Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Λίγα πράγματα στην bayer arena, με την Ατλέτικο του Σιμεόνε να κατεβαίνει για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Με την γηπεδούχο ομάδα να είναι ανώτερη όμως να μην μπορεί να σκοράρει. Με το πρώτο μέρος να κυλάει στο 0-0. Χωρίς μεγάλες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε, με την Λεβερκούζεν να παίρνει ρίσκα και να δικαιώνεται με τον Άντριτς να σκοράρει στο 84. 3 λεπτά αργότερα μάλιστα οι “ασπιρίνες” σκόραραν και πάλι, με τον Ντιαμπί να γράφει το 2ο τέρμα των γηπεδούχων.

Ένα γκολ που κλείδωσε την νίκη στις “ασπιρίνες”.







Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα

Τσακ μπαμ καθάρισε η Μπαγερν την Μπαρτσελόνα μέσα σε 4 λεπτά, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Ερνάντες και Σανέ έγραψαν το 2-0 στο 51ο και 54ο λεπτό αντίστοιχα. Με την Μπαρτσελόνα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει περισσότερο παθητικό ρόλο παρά πρωταγωνιστικό.

Ο Πέδρι στο 70ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το 2-1. Όμως η μπάλα πέρασε λίγο εκτός και δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ένα τελικό 2-0 για τους Βαυαρούς, που δεν επέτρεψε σχεδόν σε κανένα σημείο στην Μπαρτσελόνα να ελπίζει.




















Πόρτο – Μπριζ

Η Μπριζ σκόραρε με το καλημέρα, από το πρώτο 10λεπτο κόντρα στους δράκους της Πόρτο, με τον Γιότκλα να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και να γράφει το 0-1.

Στο Β μέρος ο Σόουα διπλασίασε τα τέρματα της Μπριζ, κλειδώνοντας ως έναν μεγάλο βαθμό την νίκη για τους Βέλγους.  O Όλσεν έβαλε το κερασάκι στην Τούρτα των Βέλγων. σκοράροντας για το 0-3.

Στο φινάλε ο Λούζα έγραψε το 4-0. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε. Δίνοντας σημαντικό τρίποντο στους Βέλγους.










Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεβερκούζεν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ