Ο Ζοέλ Ματίπ κερδίζει και πάλι πόντους στα μάτια του κόσμου της Λίβερπουλ και οι συμπαίκτες του τον αποθεώνουν. Όλα αυτά μετά το “golden goal” κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Ζοέλ Ματίπ κερδίζει και πάλι πόντους στα μάτια του κόσμου της Λίβερπουλ και οι συμπαίκτες του τον αποθεώνουν. Όλα αυτά μετά το “golden goal” κόντρα στον Άγιαξ.

Μια στιγμή είναι ικανή να του φτιάξει την ημέρα, την διάθεση, όλη την καριέρα! Από τέτοιες ευκαιρίες καταπιάνεται και ο φίλαθλος κόσμος που έχει ανάγκη από ένα γκολ στο 90’, από έναν ήρωα.

Η λύτρωση έχει τις ίδιες θεραπευτικές ιδιότητες για όλους και τώρα το κλίμα μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι! Τέτοιες ευκαιρίες γεννά και το Champions League που μας κράτησε συντροφιά το διήμερο (13-14/9) με την 2η αγωνιστική.

Όπως πάντα υπήρχαν οι εκπλήξεις, οι νίκες των φαβορί και οι συγκινήσεις στο φινάλε. Ματς για γερά νεύρα έγινε στο Άνφιλντ εκεί όπου η Λίβερπουλ έψαχνε εναγωνιωδώς μια νίκη για εξιλέωση και βαθμολογική ανάκαμψη.

Το σκορ 1-1 και απομένουν περίπου 5 λεπτά. Το δράμα δεν κράτησε πολύ γιατί όπως είπαμε το Champions League και το ποδόσφαιρο γεννούν ήρωες (και συνήθως απρόσμενους) της τελευταίας στιγμής!

Ο Ζοέλ Ματίπ σκοράρει και οι Reds βρίσκονται στα ουράνια! Τα οφέλη πολλαπλά. Η Λίβερπουλ παίρνει βαθμολογική ανάσα, ψυχολογία και ο Καμερουνέζος το χειροκρότημα!

Για έναν παίκτη που έχει ακούσει πολλά για την απόδοση και το επίπεδό του είναι λυτρωτικό να σε αποθεώνει ένα ολόκληρο γήπεδο. Ο Ματίπ συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω του!

Οι συμπαίκτες του μιλούν για ένα βράχο στην άμυνα και τα social media των Reds έχουν πάρει “φωτιά” με διθυράμβους για τον Ματίπ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ