Αυτά που κάνει στο γήπεδο εφέτος ο Γάλλος είναι, αλήθεια, εξωπραγματικά και αν η Χρυσή Μπάλα δεν καταλήξει στην τροπαιοθήκη του ούτε εφέτος, θα μιλάμε για σκάνδαλο.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρθηκε στον Καρίμ Μπενζεμά.  Αφορμή στάθηκε ο μεγάλος τελικός του Champions League, λέγοντας πως πρόκειται για τον πιο υποτιμημένο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Φουλ για Χρυσή Μπάλα και… παράσημο. Θα δείξει. Μην λέμε και μεγάλες κουβέντες! Σε δύο μήνες, στις 9 Ιουλίου, ο Καρίμ κλείνει τα 35 του. Αλλά αν δεν το ξέρεις, αποκλείεται να το πιστέψεις. Αυτά που κάνει στο γήπεδο εφέτος ο Γάλλος είναι, αλήθεια, εξωπραγματικά και αν η Χρυσή Μπάλα δεν καταλήξει στην τροπαιοθήκη του ούτε εφέτος, θα μιλάμε για σκάνδαλο.

Η εφετινή είναι 100% η χρονιά του Καρίμ Μπενζεμά που βάζει τη σφραγίδα του σε όλα τα κρίσιμα ματς για τη Ρεάλ. Αν θα τα καταφέρει και στον τελικό, κανείς δεν ξέρει. Αλλά δε θα έχει και μεγάλη σημασία. Έτσι κι αλλιώς, αυτός έστειλε την ομάδα του εκεί, με τα πόδια, το κεφάλι και την… καρδιά του. Κι αυτό δε θα αλλάξει, ότι κι αν συμβεί απέναντι στη Λίβερπουλ.

Οι δηλώσεις του Τσεφερίν:

“Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ο καλύτερος επιθετικός σήμερα και ίσως ο πιο υποτιμημένος παίκτης στην ιστορία. Βρισκόταν πάντα στη σκιά άλλων παικτών, αλλά τώρα βλέπουμε ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης”,

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ