Τι έγινε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχθηκε τη Βέρντερ Βρέμης στην «Allianz Arena» κι έφθασε με άνεση στη νίκη, με 6-1.

Οι Βαυαροί συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga κι έφθασαν στις τριάντα διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς ήττα απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο.

Έτσι, παρέμειναν στην κορυφή της κατάταξης, συμπληρώνοντας παράλληλα πέντε σερί νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ματς δεν αντέχει κριτικής. Από τους παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν τρία γκολ πέτυχε ο Σερζ Γκνάμπρι στο 22’, στο 28’ και στο 82’ και από ένα οι Τζαμάλ Μουσιάλα στο 6’, Λεόν Γκορέτσκα στο 26’ και Ματίς Τελ στο 84’.

Ο Άντονι Γιουνγκ είχε ισοφαρίσει, προσωρινά, στο 10’ για τους «πράσινους».

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μαζραουί, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερνταντέζ (57′ Ζάμπιτσερ), Κίμιχ, Γκορέτσκα (71′ Χράφενμπερχ), Γκνάμπρι, Μουζιάλα (71′ Τελ), Μανέ (21′ Σανέ), Τσούπο Μότινγκ (57′ Κομάν).

Βέρντερ Βρέμης: Παβλένκα, Πίπερ, Βέλκοβιτς (46′ Σταρκ), Φριντλ, Γκρος( (89′ Ραπ), Βάιζερ, Γκρούεβ (59′ Στάγκε), Μπίτενκούρτ (62′ Σμιντ), Τζανγκ, Μπουρκ (59′ Ντινκτσί), Ντουκσχ.

Ένατη συνεχίζει η Γκλάντμπαχ, η οποία «στραβοπάτησε» στο «Vovonia Ruhrstadion», χάνοντας με 2-1 από την Μπόχουμ, η οποία από την πλευρά της πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για σωτηρία.

Ο Κρίστοφερ Άντουι Αντζέι στο 7’ και ο Φίλιπ Χόφμαν στο 11’ έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα τους, με τον Αλασάν Πλεά απλώς να μειώνει στο τελικό αποτέλεσμα στο 62’.

Για την παραμονή τους στην κατηγορία παλεύουν και οι Στουτγάρδη και Χέρτα Βερολίνου, οι οποίες τέθηκαν αντιμέτωπες στη «Mercedes Benz Arena», με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1.

Ο Σερού Γκιρασί άνοιξε το σκορ στο 3’, με τον Ντοντί Λουκεμπακιό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 19’.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκλάντμπαχ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ